lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Chciałem wam zaprezentować procesor przyszłości , własnej produkcji, lekko zmodyfikowałem swojego AthlonaXP i myśle wypuścić ten procesor na rynek gdzieś około 2015roku,chciałbym poznac wasze opinie na temat tego cuda,a może ktoś z was zechce go odemnie kupić. A co do jego wydajności to w 3DMarku 2003 z FX 5900 Ultra wyciąga 25 000pkt w 1600x1200 z AAx4..Procek współpracuje z DDR 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 co to ma być, kolejny fotomontaż ?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Słabiutki wynik w 3D Marku. Zmień grafe na lepszą... :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 :? :?: 8) ile za niego chcesz :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Jak dasz geforca 23 supro to w 3dmarku 2001 bedzie miał koło 150000 ale w 3d marku 2016 i tak bedzie tylko koło 1000 punktów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarous Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Haaaaaaa..... ale na dole WCPUID jest Copyright © 1996-2001 Nie sądzę, by tak stary WCPUID wykrył by tego proca :D ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Haaaaaaa..... ale na dole WCPUID jest Copyright © 1996-2001 Nie sądzę, by tak stary WCPUID wykrył by tego proca :D ;) :P Słuszna uwaga !!! ale to ja sam poddałem ten program rekompilacji i ponownej kompilacji ponieważ musiałem go przystosować do tego procesora,bez tego niewykrywał mi połowy rzeczy. :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Czy to kolejny dzik oszolom ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 niezle - ile sie meczyles na fotomontazem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 niezle - ile sie meczyles na fotomontazem?mysle ze to byla chwila :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Jak sie to cudo kreci ? Jaka jest temperatura tego procka ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Co do temperatury to procek ma cały czas w granicach 150C stopni a chłodze go ciekłym azotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Szkoda ze jeszcze tam, gdzie jest Processor #1, nie wpisales Processor #32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 i wtedy sie obudziles :) mega LOL :lol: czekaj czekaj :) wsadziles go do wsojego ECS'a ?? :lol: :lol: foty nie widac :!: bedziesz Bilem G. :lol: :lol: 8) spadne z fotela :lol: :lol: :lol: :lol: a do DDR 5 skad wyciagnales ?? pewnie tez wlasna konstrukcja :wink: 0,5 ns , przepustowosc 150 GB/s i taktowanie 5 GHz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 a gdzie sie podzial ten obrazek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...