Songoku Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 o bbc2000 jak to sie sprawdzi to masz przerąbane .Napewno zrobili screena albo coś bo jak by inaczek mieli ci to udowodnic .Jak bys dostal pozew albo ktos by ci do domu przyszedl to zawsze pozoztaje Quick Format i w 3 sec juz nic nie ma . (ciekawa sprawa z tym ,z jednej strony wątpie w to ,ale z drugiej no chyba pisza prawde ) PS mnie nie ma ,ale i tak juz kazy nie urzywam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Z QuickFormata jak sie nie myle mozna odzyskac - trza poswiecic dysk ;) Poza tym "nielegalnie udostniuali" a co ze sciaganiem - ja nigdy nie udostepnialem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 a strona RIAA nie dziala..heh moze cos mi sie wali a moze i nie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ehh mnie nie maja oski :) jacek.. cos tam :) Pamietam ze kiedys udostepniałem strasznie duzo mp3 DM :/ Ale wtedy riaa chyba nie było ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 www.k_lite.tk_Kazaa_Lite@Kazaa hehe takich to jest kilku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 LOL :P qzwa wesolo sie robi :P niedlugo bedziemy sciagani za siedzenie w necie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...