Skocz do zawartości
mikaelus

Eee... CM fun o_O :D

Rekomendowane odpowiedzi

Bag gry i tyle. Juh tak raz mialem ze wynik byl 1-0 a na liscie kto strzelil na glownym ekranie nie bylo nikogo :) Mikaelus jeszcze malo widziales i tyle ;) NIe przejmuj sie :) A w CM4 jest duuuuzo wiecej bagow dlatego w niego nie gram wole stary poczciwy cm3 :)(zreszta tak jak ty :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bag gry i tyle. Juh tak raz mialem ze wynik byl 1-0 a na liscie kto strzelil na glownym ekranie nie bylo nikogo :) Mikaelus jeszcze malo widziales i tyle ;) NIe przejmuj sie :) A w CM4 jest duuuuzo wiecej bagow dlatego w niego nie gram wole stary poczciwy cm3 :)(zreszta tak jak ty :P )

Za takie bugi to ja dziękuję :P :D

Nie no, żeby czegoś takiego nie wyeliminować to szok. A ja myślałem, że tylko my fuszerkę odwalamy ;) :D

Fakt, mało widziałem, bo w CM'a gram sobie raczej rekreacyjnie od czasu do czasu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpal Cm4 bez zadnego EP to zobaczysz ze to co widziales to jest pikuś a nie bag :)

Tia ale chyba po to są EP, żeby je instalować :wink: . CM4 nie jest taki zły zwłaszcza, że dostępna jest już EP5, która ma być ostatnia.

Zgadza sie po to sa zeby je instalowac ;) Mi tylko chodzilo o to jak BARDZO mozna spitolic gre :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mikaelus: masz po prostu lige włoską puszczoną w tle (background) i tyle. CM też człowiek i czasem mu się popieprzy ;)

Kiedyś popełniłem arta n atemat realizmu CMa (jest na LCM) i tam ze dwa takie kwiatki wkleiłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mikaelus: masz po prostu lige włoską puszczoną w tle (background) i tyle. CM też człowiek i czasem mu się popieprzy ;)

Kiedyś popełniłem arta n atemat realizmu CMa (jest na LCM) i tam ze dwa takie kwiatki wkleiłem.

Ja mialem taki "kwiatek" jak sam gralem i mi nie wyswietlilo zdobywcy bramki :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi