bandit1377 Opublikowano Środa o 18:44 Zgłoś Opublikowano Środa o 18:44 ten offset miałem zmienić o 0,08 czy 0,8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano Środa o 18:47 Zgłoś Opublikowano Środa o 18:47 (edytowane) Pod ofsetem co masz? 0.08 jak dobrze pójdzie 0.1 to jednak musisz mieć z widocznym - (minusem) Vcore na 1.35 Edytowane Środa o 18:50 przez axsin302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit1377 Opublikowano Środa o 18:50 Zgłoś Opublikowano Środa o 18:50 nie wiem kompletnie jak to ustawić dam sobie spokój heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano Środa o 18:51 Zgłoś Opublikowano Środa o 18:51 Jakiś film trzeba znaleźć co cię nakieruje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit1377 Opublikowano Środa o 19:04 Zgłoś Opublikowano Środa o 19:04 ustawiłem tak jak jakiś typ z neta i chyba nic z tego bo jest większa temperatura po kilku sek może po prostu to chłodzenie średnie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano Środa o 19:51 Zgłoś Opublikowano Środa o 19:51 (edytowane) Bo dodałeś mu mocy 180 na 210 poczekaj, nie mam teraz czasu ale może przygotuje ci sreenshoty jak to zrobić. Po za tym zmień proszę na HWinfo bo ten monitor to fajans i tylko myli Możesz też przeprowadzić test z tym intelxe tylko odpal go i sprawdz czy wartości się zmieniły. Oczywiście teraz musisz wejść w bios zresetować go i włączyć profil xmp na pamięciach i dopiero po tym zabiegu przejść do programu. Jak ustawisz to co na początku apply, save i ponowne uruchomienie jak wejdzie zobacz czy do kanał zmian w hwinfo vcore masz powino dobijać do 1.39v Edytowane Środa o 19:54 przez axsin302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano Środa o 19:59 Zgłoś Opublikowano Środa o 19:59 Nie wiem, czy było, jak nie, to pooglądaj i spróbuj: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=underwolting+i7+14700k#fpstate=ive&vld=cid:9a83938a,vid:y5Yoz72WNGk,st:0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit1377 Opublikowano Środa o 20:10 Zgłoś Opublikowano Środa o 20:10 spoko oddam go do komputronika nie za to zapłaciłem żeby zrobili taki syf XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano Środa o 20:16 Zgłoś Opublikowano Środa o 20:16 Raczej to nie leży w ich kompetencji aby robili ci takie ustawiania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit1377 Opublikowano Środa o 20:17 Zgłoś Opublikowano Środa o 20:17 ale cs to nie jest wymagająca gra w której powinienem mieć takie temp według ziomka co składa jest coś zwalone z chłodzeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano Środa o 20:21 Zgłoś Opublikowano Środa o 20:21 80 stopni pod occt? Masz na pulpicie msi zobacz podgląd i kontroluj zrób kilka ss i wstaw tutaj https://m.youtube.com/watch?v=6NNsb1l6nO8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit1377 Opublikowano Środa o 20:23 Zgłoś Opublikowano Środa o 20:23 80-82 a w cinebenchu wywaliło 102 przez dłużą chwilę. Być może ma jakąś wadę czy coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit1377 Opublikowano wczoraj o 06:39 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 06:39 Chyba jednak jest wszystko okiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...