tomcyk Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 czy Wy prowadzicie jakis indeks osób...np ze ktos wam podpadł albo cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 No własnie dlaczego znowu wywaliście mi avarta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja mam 3 osoby na swojej liscie ;) - bardzo ich nie lubie i pewnie odczuwaja to na forum czasem .... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Nicky: Niestety z avatarami czasami sie calosc wysypuje - jest w bazie kilkatysiecy avatarow i cos sie chrzani reed biedaczek z 5 razy juz uploadowal ponownie swojego bo cos sie z nim dzialo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 No u mnie etz cos znokał wiec usunałem CHAMA!! ;) Pewne znow kiedys wstawie barney'a :? ps. emblematy nie uzywane sa wciaz a forum, a gdyby zrobic hacka ktoryk usunal by go w momencie kiedy user usuwa lub zmienia na nowy? :> ps. gdzie podziały sie rangi? ;) hheeh zartuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...