Klekot Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 http://www.icpnet.pl/~athmane/tklk.04.v9.png produkcja z poprzedniego roku [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Pseudo OSX :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PIKI= Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Tak powinien wygladac pulpit, a nie jakies kosmiczne jajca :wink: Brakuje mi tylko ikonek o ktorych pisalem wczesniej (zastepcze do roznych programow utrzymane w jednym stylu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 klik Cos sie pewnie jeszcze tutaj zmieni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schatan Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Pytanie do mości Klekota: Co ?? Jak ?? Kidy ?? Kontakty ?? Ludzie ?? Co ?? Ja ?? Pie***** ?? A tak serio to chciałem abyś zdradził tajemnicę jak uzyskałeś taki komunikator (po prawej). ;-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Miranda + clist nicer :D Klekot zgadłem :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 tia :) i nowa wersja pulpetu :) http://www.icpnet.pl/~athmane/nanomaqv2.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximhuz Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 nie no, Klekot ekstra pulpit. No ładnie, jeszcze mnie obgaduje no :-P ---- moj obecny pulpitek, troche stary juz ale.. nie mam czasu zmieniac ;) i screen z otwartym folderem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 moj jest wzorowany na pulpitach mistrza Maximhuza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 moj jest wzorowany na pulpitach mistrza Maximhuza :)lizus :P wśród ton wtyczek i skryptów do samurize doszukałem się ciekawych wtyczek. pozwala na poruszanie konfiga bez korzystania z innych instancji itp zabiegów. dodatkowo kilka innych wtyczek. plik hovercontrols jest tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schatan Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 No to ja mam pytanie do największych i zapalonych zmieniaczy pulpitu ;-) Jakie mocne kompy wy macie ?? Czy niedrażni was jak komp z tymi wszystkimi upiększeniami wolno działa i startuje ?? Mnie to bardzo wq.. denerwowało więc mam tera normalny pulpicik. (WinXP look-like 2000 ;-)) Jeśli stosujecie jakieś dodatkowo zabiegi przyspieszające winde z tymi zmianami to napiszcie jakie. PLEASE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Ja mam taki jak wyzej wkleilem i chodzi jak rakieta, w kazdym razie szybciej niz WinXP + explorer ;) Sprzet natomiast mam gorszy od twojego bo jes to: Celeron 1000@1200, 384M Ramu i HDD 40GB WD (reszta chyba nie ma znaczenia, prawda?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximhuz Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 oj tam Klekot ;) ..naprawde zrobiles dobry desk :) Ja mam kompa 1,7 Athlon Xp, 512 ramu, g-forca4 Ti 64mb, dysk 160gb maxtor, wszystko na systemie XP bez zadnych dopalaczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 komp nie musi byc najszybszy. wazne, aby nie wrzucac wszystkiego co leci na pulpit, bo wtedy nawet 4GHz z 1GB nie dadzą rady... ja mam athlona 2000, 256 MB i kilka elementów w samurize w ogole mi nie zamula systemu (ani zasobow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damjanek Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 moj desk wyglada aktualnie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 ja na celeronie 333 mialem samuriza :) i nie zamulal kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schatan Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 No to ja mam prośbę: Czy ma ktoś w posiadaniu czcionkę hooge w wersji pl lub inną polską pixelowatą ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 a ja mam pentium4 1600mhz, 512 ramu i lata pieknie :) nic nie zamula :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Poprawiona miranda, Samurize, i pare innych poprawek My Minimalistic Desktop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 http://sid.iglu.cz/linux_fb.jpg << konsolka w linuxie http://sid.iglu.cz/linux.jpg << pulpitek (troche tapeta niedopracowana) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozny Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 mam problem : robilem wlasnie pulpit w programie skistudio i chcialem go przetestowac ale jak wlaczam preview to zamiast moich ustawien wyskakuje windows classic. co jest zle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schatan Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 mam problem : robilem wlasnie pulpit w programie skistudio i chcialem go przetestowac ale jak wlaczam preview to zamiast moich ustawien wyskakuje windows classic. co jest zle ?A masz spatchowanego windowsa lub inny program do włącznie nie-windowsowych skinów ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozny Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 mam windowblinds'a i przez niego odpalam, ale jak mowilem nie laduje moich ustawien tylko windows classic, nie wiem za bardzo dlaczego. od razu sie zapytam czy mozna usunac podpisy spod ikonek z pulpitu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) ost znudzil mi sie szary windows ;d link ale do niektorych jeszcze mu duzo brakuje ;p Edytowane 17 Stycznia 2005 przez shade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schatan Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 No to ja mam prośbę: Czy ma ktoś w posiadaniu czcionkę hooge w wersji pl lub inną polską pixelowatą ?? No ludzie :icon_exclaim: Ma ktoś :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 tez lubie apple wiec: Wersja BIG Wersja BIG 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Nowy ObjectDock 1.10 - Zooming tabbed docks (icons in tabbed docks can now zoom) - You can now always resize tabbed docks from corners - Can now run on limited user accounts - Supports WinKey+D now (show desktop no longer hides ObjectDock if it's set to always on bottom or top) - Unicode support - Multiple language support (see files in \lang directory) - Standard docks adjust themselves properly on screen resolution change. - Auto-hide sensitivity options added for standard docks - Folder menu items with &'s in them now supported - Many other minor tweaks http://storage.stardock.com/files/private/...ockPlus_110.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Witajcie ! Spatchowałem windę patchem z Neowin i style widzę w menu ale nie mogę ich użyc ponieważ wyskakuje mi błąd... :( Może kapinkę pomocy od expertów THX!! Z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 jaki blad?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Że styl jest niezgodny z windą...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...