L.Viadro Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Mam sprzęt jak w opisie i mam takie pytanko: czy to coś da jakbym teraz wymienił MOBO na najnowszy chipset intela? Czy wzrost wydajności będzie widoczny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 zalezy w czym ma byc ten wzrost i na jaki liczysz... jesli 100% to nie tedy droga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 a ja mam takie off-topic pytanko co znaczy z Twego podpisu 9500pro@9800pro??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Wzrost optyczny np w SiSoft Sandrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 mysle ze szkoda kasy. Narazie nie mysle aby byla taka roznica aby sie oplacalo sprzedawac stara mobo za grosze a potem dodawac extra na nowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 5% wzrostu wydajnosci to maks co daje (dual channel+lekki bonus za nowy chipset). ogolnie przyjete jest ze 30% wzwyz jest zauwazalne przy pracy z kompem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Był by sens gdyby 865 współpracował z Prescotem niestetyy z tego co czytałem to wbrew pierwszym zapowiedziom to nie będzie możliwe. Jeśli by jednak było to było by coś kupujesz 865 aktywujesz PAT a w przyszłości kupujesz Prescota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...