pabloni Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Jakie są najlepsze serwery na LOWID Oprócz Sailen-BOB bo do nie go nie umiem się podłączyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Zajrzyj na stronę osiol.com. Tam na forum są odpowiednie tematy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 ProbrnPrinz.de jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 ProbenPrinz.de Emule Server No2 50000max Spanishare Server Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Jak ja próbuje sie połaczyć z ProbenPrinz.de to mam taki komunikat: your IP is currently blacklisted by the server. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloni Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Jak ja próbuje sie połaczyć z ProbenPrinz.de to mam taki komunikat: your IP is currently blacklisted by the server. Za dużo razy próbowałeś się połączyc i został twój ip na czarnej liscie za jakies dwa dni już tego nie bedzie ...Jak tak miałem i teraz normalenie moge się podłączyc tam gdzie mój ip był na czrnej liście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Jakie są najlepsze serwery na LOWID Oprócz Sailen-BOB bo do nie go nie umiem się podłączyć co rozumiesz przez to ze nie umiesz sie podlaczyc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloni Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Jakie są najlepsze serwery na LOWID Oprócz Sailen-BOB bo do nie go nie umiem się podłączyć co rozumiesz przez to ze nie umiesz sie podlaczyc ? Poniważ mam lowID i nie umiem się podłączyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...