alco81 Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 (edytowane) Impulsem do wymiany telewizora było nagłe wyłączenie HBO GO, telewizja też już niedługo przestanie działać więc to kolejny choć mniejszy bodziec Niestety, wymiar 32 jest raczej nieprzekraczalny bo mam miejsca niewiele a nie mam skilla "rzeźnik meblościanki" (trudno będzie znaleźć ścianę na 40 cali, ale jak będzie trzeba to się przemeblowanie zrobi) docelowo ma być: - matryca 4K - nowa telewizja naziemna - wszystkie aktualne streamingi włącznie z HBOmax i Disney (nie wiem czy już jest, czy dopiero będzie) - możliwość odtwarzania materiałów z sieci lokalnej i z USB istnieje taki telewizor w rozmiarze 32 cale? przejrzałem oferte popularnych sklepów i tracę wiarę.... Edytowane 17 Marca 2022 przez alco81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 Kup monitor 31,5" 4K + spełniający wymagania tuner DVB-T2 HEVC (połączysz jedno z drugim przy pomocy HDMI). Jeśli koniecznie chcesz głośniki w monitorze, to są takowe (choć z powodu jakości dźwięku osobiście bym wolał podpiąć przyzwoite kolumny). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...