Dr.Crash Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 nie wiem czy takie cos jest, ale posiadam drukarke hp 920 i ostatnio napelnialem zbiorniczek po czarnym tuszu, bo mi sie skonczyl. niestety, po zaladowaniu go do drukary, wywala non toper komunikat ze nie ma atramentu. ale drukuje ok. a uslyszalem ze jest jakis program do usuwania tego typu zjawisk. prawda to? jesli tak to co to za program? z gory dzieki za info. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Ja bym wziął na twoim miejscu jakiś edytor zasobów i wykasował ten komunikat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 tylko najlepsze jest to, ze jak uruchomie przybornik- szacunkowy poziom atramentu, to przy tym czarnym nie wykazuje nic. tak jakby go nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 tylko najlepsze jest to, ze jak uruchomie przybornik- szacunkowy poziom atramentu, to przy tym czarnym nie wykazuje nic. tak jakby go nie bylo. drukara "pamięta" używany kartridż, ale wystarczy załadować zużyty w innej drukarce pojemnik i będzie wskazywać, że jest pełny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Myślę że w hp zastosował coś jak epson. Trzeba chyba przeprogramować jakąś płytkę na kartridżu(jeśli taką masz). Ale spróbuj włożyć nowy pełny, a potem ten co napełniałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...