RaF Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 jade w lipcu do Rosji (do Moskwy) i tak mysle zeby sobie tem qpic jakis sprzet (dysk, zasialcz) orientujecie sie moze na jakim poziomie maja oni ceny ?? jakies sklepy internetowe w Rosji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Ceny jakie widzialem w jakims .ru sklepie internetowym byly calkiem z kosmosu Duron 600 okolo 300zl :) ale poszukaj moze innych sklepow bo moze poprostu trafilem na jakis dziwny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Nie widze powodu dla ktorego w Rosji mialoby byc taniej niz w Polsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 a mozecie mo daj jakies namiary na sklepy w rosji bo nei moge nic znalesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 raczej nie jest drozej... swego czasu chcialem qpic przez znajomegow rosji palmtopa compaqa za niecale 1000zl... u nas kosztowal prawie 3000. Ale to bylo dawno, dawno temu... bedzie juz ze 3 lata :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Ceny jakie widzialem w jakims .ru sklepie internetowym byly calkiem z kosmosu Duron 600 okolo 300zl :) ale poszukaj moze innych sklepow bo moze poprostu trafilem na jakis dziwny.Jak tam są takie ceny to mykam tam sprzedać kompa :lol: zarobie jakieś 5000 pln i wracam do Polski po jakiś wypasiony sprzęt :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 w rosji moze byc minimalnie taniej, ale biorac pod uwage "brak"gwarancji, to lepiej qpic w ojczyznie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 zbita dooopa. DROGO JAK CH*LERA SAM BYŁEM CENY JAK Z KOSMOSU NETA NIMA ODRADZAM!!! DURN 900 kosztował 550zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Panowie taki procek to nie vodka :) Rosja jest krajem słabo rozwiniętym nie kupicie tam tanio ani w takiej samej cenie jak w polsce tam ludzie komputerów nie kupują bo ich na taki wydtaek nie stać więc ceny są kosmiczne chcecie kupić tanio to jedźćcie do stanów lub innego wysoko rozwiniętego państwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Panowie taki procek to nie vodka :) E tam procka kupowac, bedzie na vodke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 ..ceny sa takie same a niektore zeczy sa nawet drozsze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 My tak psioczymy na rusków, że piją ! A my jesteśmy tak samo fatalnie postrzeganie przez kraje bardziej rozwinięte np. USA ! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 No a kto przepije Polaka? Tylko Ruski :D a tak BTW to w krajach bardziej zachodnich nasz narod jest uwazany nie tylko za pijakow ale takze za nierobow i zlodziei :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 w krajach w ktorych przyrost narodowy BRUTTO jest wiekszy ceny sprzetu sa tez wieksze, tak wiece nam nie oplaca kupowac sie sprzetu np. we wloszech, a wlochom z kolei u nas sie oplaca. tak samo jest w rosji. nam warto tam kupowac, a im ju znie warto przyjechac na zkupki do polski :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 My tak psioczymy na rusków, że piją ! A my jesteśmy tak samo fatalnie postrzeganie przez kraje bardziej rozwinięte np. USA ! O tak a amerykanie maja swietne cechy...pffffff Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 No a kto przepije Polaka? Tylko Ruski :D a tak BTW to w krajach bardziej zachodnich nasz narod jest uwazany nie tylko za pijakow ale takze za nierobow i zlodziei :( Jak ja byłem na kursie językowym na malcie, to mi po prostu szczena opadła co oni o nas myślą. Nasz nauczyciel myślał, że u nas w Polsce przez cały rok śnieg leży i że tam prawie nikt nie mieszka. A o tym że u nas pijacy i złodzieje sami są to chyba każdy myślał z qumpli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Tak na marginesie to przecietny Czech statystycznie wypija wiecej wodki niz Polak, zwlaszcza ten mieszkajacy przy granicy z Polska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Aha i jak już przy tych cenach hardware. To wie ktoś czy opłaca się kupować w Danii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 kurde ja mialem okazje plynac do stanow ale zrezygnowalem i teraz zaluje :( :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Jak ja byłem na kursie językowym na malcie, to mi po prostu szczena opadła co oni o nas myślą. Nasz nauczyciel myślał, że u nas w Polsce przez cały rok śnieg leży i że tam prawie nikt nie mieszka. A o tym że u nas pijacy i złodzieje sami są to chyba każdy myślał z qumpli. Ja konczac grac w Myth Of Soma (MORPG) jako ze bylem dosc bogaty tam zaczelem bawic sie przez ostatnie kilka dni lazac i rozdajac rzeczy oraz robiac quizy z cennymi nagrodami :) jakies zbroje, matierialy, bron :) Na wiekszosc pytan nikt nie potrafil odpowiedziec, na pytanie o najwieksze morze ludzie mowili o oceanach, stolica Polski to Praga lub Helsinki :) (sic!) i wiele innych ja bylem w szoku. A co do tej pogody to ja rowniez wiele razy (nie tylko tam w grze) spotkalem sie ze stwierdzeniem ze jest u nas zimno ;) jak gosciowi powiedzialem ze nie tak zimno bo 24C to powiedzial ze niemozliwe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 ja ponawiam pytanie o ceny w Anglii....moze warto kupic tam pamiatki???wie ktos??i jakis link do sklepu chociaz internetowego w Anglii pliss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 kupujta w ojczyznie ja za gainward gf3 pp ti450 tv gs dalem 589zl (wysylka gratis) wiecej info na gg 1591100 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 jeszcze jeden przyklad z zycia :) jak bylem w berlinie, zaszedlem do jakiegos marketu/duzego sklepu z RTV. Pierwsze co przykulo moja uwage to wielka tablcia nad wejsciem z napisem - "POLAKU NIE KRADNIJ TU BYC KAMERA" 8O :lol: Pokulalem.. :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...