ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Jaki polecacie biosik do tej płyty ? ...pozdrawiam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 z tymi oznaczeniami to jest asus, ale co tam :) najlepiej najnowszy poza tym to nie ten dzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Ja pierd......!! poj.... mi sie :) pisałem to jak wstałem z łóżka :) Myli mi sie z ABITEM bo ostatnia płyta moja to własnie ABIT BX 133 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Najnowszy strona: abit.com.tw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Jak poprawić tego baga ? :) dałem ciała qr.......aaaa mać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 :) zainstalowałem 1005 ale jest na niemieckiej stronce beta 1006-01.. hmm...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 ja bym sie w bety nie bawil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...