Skocz do zawartości
[yarazz]

Co jest z nową kazaa

Rekomendowane odpowiedzi

Zassalem wczoraj najnowsza wersje kazyy i zaczela mi zamulac kompa - zucycie proca wzroslo 70 - 100%. Wylaczylem ja bo sie pracowac normalnie nie dalo. Teraz chcialem cos sciagnac wiec wlaczylem ja i znowu cpu usage 100% o_0.

ŁODAFAK ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Zassalem wczoraj najnowsza wersje kazyy i zaczela mi zamulac kompa - zucycie proca wzroslo 70 - 100%. Wylaczylem ja bo sie pracowac normalnie nie dalo. Teraz chcialem cos sciagnac wiec wlaczylem ja i znowu cpu usage 100% o_0.

ŁODAFAK ?

I dobrze Ci tak :P. Szkoda, ze nowa kaza dykow nie formatuje... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie wiem co wy chcecie od tej biednej KoZy. Ja dzięki niej poszerzyłem swoją viedeoteke o bagatela ponad 100 filmów w dobrej jakości (głównie klasyki, nie nowości).

Mój dostawca internetu jest tak przebiegły że blokuje wszelaką możliwośc kożystania z programów p2p typu DC+ i pozostaje mi tylko kazaaaa...(ew. BitTorrent, choć i to ostatnio kiepawo mi chodzi, pomimo ze mamy na osiedlu bramki po 180kb/s na osobe)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko kazaa lite 2.0.2 ++ z nakładką diet kazaa. Ja dzieki kazie wzbogacilem sie o 178 filmów :) . Aha jestem kulturalnym kazowiczem zassysam od 0:00 - 8:00 rano :) Wiec nikomu nie przeszkadzam a łacze naszej sieci blokowej na statystykach i tak ma rezerwy ......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sory za OT

gdzie moszna sprawdzic statystyki łacza?wszelakie?

Ja akurat mam tak na serverze że generuje on strone html pokazujaca ruch na kazdym ip zazwyczaj maja do niego dostep admini i osoby zaprzyjaznione im . Ja naleze do tej drugiej grupy wiec sprawa jasna....

A kolega pieklo mowi o tej samej kazie co dwa posty wyzej w mojej wypowiedzi :) Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh tam a nie lepiej imesh? dla mnie jest on lepszy niz KAZAA bo ma szybsze lacza  :wink: :P

pozdrawiam.

ahaa w imeshu nie ma takich glupot jak w kazaa tych co pracuja w tle itp. pozdrawiam.

Mylisz sie. Razem z Imeshem instaluje sie ten sam syf co w kaza. A w kazaa lite nie ma tego syfu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi