gnz Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 heja ! nie wiem co wybrac z tych 2 telefonikow ... jeden ma lepsza bateryjke (700) druga zas kolor wyswietlacz (ktory zapewne dodatkowo skraca zywotnosc baterii i tak juz mniejszej na starcie (650) :P ) - jezeli sie mysle to niech mnie ktos poprawi :wink: jezeli ma ktos jeden z takich telefonikow niech napisze ile realnie wytrzymuje bateria w stosunku do ilosci wykonywanych rozmow lub sms'ow z gory dzieki za pomoc w wyborze :D Ps. do posiadaczy siemensa c55 - widzialem na necie fotki tego telefonu raz z niebieskim raz z pomaranczowym wyswietlaczem - czy to jest zamienne w funkcjach telefonu czy tez trzeba szukac konkretnego modelu ? (wolalbym jak juz z niebieskim 8) ) Ps.2 : sorry za lamerstwo ale nie siedze w telefonach wogule ... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 mam c350. ogolnie fajny fonik. z baterią natomiast jest tragicznie. jak wejdziesz czat przez gprs to trzyma ok 4 godzin. przy zwykłym uzytkowaniu (czyli powidzmy ok 10-15 minut rozmow dziennie) ok 4 dni. telefon jest dobrze zaplanowany (chociaz przycisk z "czerwoną słuchawką" mogłby byc gdzie indziej - jest za blisko jedynki i czasem przy pisaniu jak go nacisniesz to... mozesz pisac od początku). Dosć wygodne menu: zresztą jak cos w nim nie pasuje to mozesz sobie dostosowac. Wyswietlacz jest bardzo czytelny (ale nie w słoncu - jak kazdy kolor), dosc dobrze zaplanowany soft (fajnie sie go obsługuje ogolnie), głosne i wyrazne dzwonki.Podsumowując: jak chcesz telefon ktory dzwoni i mozesz przez niego rozmawiac to ta motka sie nadaje. Ale nie oczekuj bajerow typu N7650. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Miałem Simensa C55 zawalisty telefonik, podświetlenie tyko pomarańczowe!!! To niebieskie to pewnie było jakies przerabiane-wymieniał ktoś możę ledy. Ja bym brał Motorole ze względu na kolorowy wyświetlacz, bateria napewneo bedzie trzymała min 5dni w w C55 potrafiła mi trzymać od 7 do 10dni.Ale bierz Motorolke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Brałbym Motorolke.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Brałbym Motorolke.... no i wziolem :D zobaczymy jak sie spisze ... na razie po 4 godzinach katowania menu - padal bateria :? ale mysle ze to dlatego ze nie byla sformatowana :P jutro ciag dalszy testow :wink: PS: mam c350. ogolnie fajny fonik ... w instrukcji jest napisane ze bateryjka pada z uprzednim dzwonkiem jakims i napisem ze bateria rozladowana - masz cos takiego bo u mnie padla od tak sobie bez "komentarza" ... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 no to wygrzebałem ten topik..ale własnie stoje przed tym samym wyborem dokladnie:) a na komórkach sie nie znam.... w motoroli kusi mnie strasznie ten wyswietlacz..ale w sumie to sie przeciez bez niego obejde..a chce telefon stabilny i zeby mi bateria nie padła po roku... wiec moze ktos sie odezwie jeszcze :):):) Bede na maxa wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...