lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 CO POWIECIE NA CHŁODZNIE TEJ KARTY,JAK DLA MNIE BOMBA,CHŁODZENIE TYPOWE DLA LEADTEKA,TAKA KARTA MUSI SIĘ NIEŹLE KRĘCIĆ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Popielniczka - solniczka ?? i co jeszcze hmmm ... wg mnie więcej picu niż skuteczności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Popielniczka - solniczka ?? i co jeszcze hmmm ... wg mnie więcej picu niż skuteczności. Według mnie skuteczność to będzie miało,karty Leadteka słyną z dobrego chłodzenia,wiem cos o tym bo na mojej grafie jest też wywalisty radiator dzięki któremu udało mi sie nieźle podkręcic grafe i to bez żadnej przeróbki,jedynie wentyl zmieniłem na zasilaczowy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 W dosyc ciekawym miejscu te wentylatory ;) Dmuchaja obok GPU, a nie bezposrednio na niego (co do podkrecania, to FX 5900Ultra i tak juz jest goracy, wiec...) Chyba ze sa pod katem (ze zdjecia trudno zobaczyc). Ostatecznie i tak mogli dac ciut wieksze te wentyle (lepsze chlodzenie i mniejszy halas. BTW fajna zabawa bedzie z czyszczeniem czegos takiego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 W dosyc ciekawym miejscu te wentylatory ;) Dmuchaja obok GPU, a nie bezposrednio na niego (co do podkrecania, to FX 5900Ultra i tak juz jest goracy, wiec...) Chyba ze sa pod katem (ze zdjecia trudno zobaczyc). Ostatecznie i tak mogli dac ciut wieksze te wentyle (lepsze chlodzenie i mniejszy halas. BTW fajna zabawa bedzie z czyszczeniem czegos takiego ;) Myśle że ten typ chłodzenia może być efektywniejszy od normalnego nawiewu od góru,tutaj wentyle umieszczone są pod kątem dzięki czemu chłodzona jest najważniejsza dolna część radiatora na GPU a nie tylko górna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Te wentyle razem wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>a powietrze, czy 1 wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e, a 2 wyciaga? Fajna sprawa bylaby z tunelem powietrznym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 leadteki z reguly maja bardzo dobre chlodznie fabryczne - ja takie na mojej karcie tez mialem ale jak dla mnie to za slabo i nie wystarcza mi takie cus robie na dniach nowe bloki - do grafy na GPU i ramy oraz nowego na procka :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 W dosyc ciekawym miejscu te wentylatory ;) Dmuchaja obok GPU, a nie bezposrednio na niego (co do podkrecania, to FX 5900Ultra i tak juz jest goracy, wiec...) Chyba ze sa pod katem (ze zdjecia trudno zobaczyc). Ostatecznie i tak mogli dac ciut wieksze te wentyle (lepsze chlodzenie i mniejszy halas. BTW fajna zabawa bedzie z czyszczeniem czegos takiego ;) Myśle że ten typ chłodzenia może być efektywniejszy od normalnego nawiewu od góru,tutaj wentyle umieszczone są pod kątem dzięki czemu chłodzona jest najważniejsza dolna część radiatora na GPU a nie tylko górna. Hmmm a wg mnie to wszystko to będzie głośne jak cholera i trudne do zmodyfikowania ... ostatecznie aby to wyciszyć pewnie trzeba bedzie się tego pozbyć i w miejsce tego postarać się o jakies normalne chłodzenie. Oryginalne tradycyjnie polecam zastosować do kiepowania petów ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 No czy będą głośne to się okaże,może te wentyle mają po 2500rpm jeżeli tak by było to były by cichutkie,na mojej grafie oryginalnego wentyla niesłyszałem a miał jakies 4500rpm. Oby były ciche i wydajne,zaufajmy panom od Leadteka. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 W sumie to standart Leadtek miał zawsze zajebiste chlodzenie na swych kartach graficznych dlatego tak dobrze sie one kręcą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Te wentyle razem wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>a powietrze, czy 1 wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e, a 2 wyciaga? Fajna sprawa bylaby z tunelem powietrznym :DDokładnie jeden powietrze wciąga, a drógi wyciąga. Pod tą plastikową pokrywą znajduhe się całkiem duży miedziany radiator. Jeśli chodzi o głośnośc tego chłodzenia to jest ono cichsze od referencyjnego nVidia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Leadtek to byl i zawsze bedzie Mercedesem - wiem , bo sam mam GF'a 3ti 200 od leadteka i wiem jak sie zajebiscie krecie (pomimo tego ze mam pamieci na niej Etrontecha)- chlodzonko tez zajebiste miala moja karta , ale chlodze ja woda teraz , bo bylo zdeczka glosne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...