Zulik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Witam wgralem tego biosa i przy uruchamiania mam takie smieszne F1 ... ?? F2 ... ?? F1 default Chcialbym uzyskac potwierdzenie ze to linijki dodane zostaly do biosu nr 3716 czy moze to jest gdzies moj blad ???? p.s. jakiego najlepiej uzyc biosa do 8RDA+ ??? tego wlasnie (3716) czy moze (3522 beta) a moze jeszcze jakis inny polecacie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 jezdy tragedia jak mi tego nikt nie popowie :(( bede musial biosa updatowac, zmieniac na starszy obserwowac :(( eh niebezpieczne klimaty :(((( jak nikt nie wie - to trudno pa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Witam wgralem tego biosa i przy uruchamiania mam takie smieszne F1 ... ?? F2 ... ?? F1 default Chcialbym uzyskac potwierdzenie ze to linijki dodane zostaly do biosu nr 3716 czy moze to jest gdzies moj blad ???? p.s. jakiego najlepiej uzyc biosa do 8RDA+ ??? tego wlasnie (3716) czy moze (3522 beta) a moze jeszcze jakis inny polecacie ?? Wiele osób jest zadowolonych z 3609 W tym i ja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqlla Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 w biosie 3716 pojawia sie opcja regulacji napiecia VDD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqlla Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 w biosie 3716 pojawia sie opcja regulacji napiecia VDD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 w biosie 3716 pojawia sie opcja regulacji napiecia VDD? W 3609 już jest, ale jeśli nie masz PCB w wersji 2.x to jej nie użyjesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AreckiFX Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Gdzie moge znależć nowy bios do 8RDA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Gdzie moge znależć nowy bios do 8RDA? http://www.epox.nl/english/support/bios/socketa.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hegan Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 mam wgranego 3716 i jak narazie jest ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Bios jest zwalony. Cos mi kiepsko wychodzily benchmarki i sprawdzilem - pamiec. W pcmarku spadl wynik o okolo 500punktow, podobnie w innych benchach. wgralem 3609 i jest znowu ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doss Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Wlaśnie się pojawiły nowe biosy do wszystkich płyt Epoxa na chipsecie NForce z datą wydania 08/27/2003 - lista zmian dość obszerna. więcej na: http://www.epox.org doss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Wlaśnie się pojawiły nowe biosy do wszystkich płyt Epoxa na chipsecie NForce z datą wydania 08/27/2003 - lista zmian dość obszerna. więcej na: http://www.epox.org doss lista zmian: l.Update AWDFLASH 8.23F to 8.24V. 2.Fixed CPU warning temperature/ Shutdown temperature function fail. 3.Show help message for VDD Voltage Regulator item. 4.MagicScrren support. moze i obszerna ( :? ), ale nie wnioslo to u mnie jakos zadnych zmian... poza podniesieniem taktowania o kolejne 3mhz tymniemniej dziala bezproblemowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...