DarkSiders Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2022 (edytowane) Cześć, proszę o wycenę poniższego komputera: -i9 9900k -płyta główna Gigabyte z390 aorus Ultra wifi -karta graficzna RTX 2080 ti Gaming OC -ram hyperx predator 2x8gb 3200mhz cl 16 RGB -zasilacz seasonic 850w focus plus gold -cłodzenie Nzxt Kraken X62 v.2 -dyski ADATA sx8200 pro 1tb + ADATA sx8200 pro 512 -obudowa Phanteks Enthoo Evolv X RGB Silver 7000 pln chociaż na tym zarobie Edytowane 14 Października 2022 przez DarkSiders Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2022 Witam zasadniczo tutaj na forum nie widzę aby się ludzie angażowali się z wycenami sprzętu , jest olx czy alledrogo i można popatrzeć na podobne zestawy. kwestia podstawowa, jeśli chodzi o wycenę, to jakie podzespoły są jeszcze na gwarancji producenta ?. to ze ktoś wystawi sprzęt w aktualnej cenie rynkowej, to nie znaczy ze znajdzie się osoba gotowa w takiej cenie sprzęt kupić, i ogłoszenie może nie znaleźć kupca, także trzeba być mocno elastycznym jeśli chodzi o wycenę czy późniejsze targowanie się, dlatego wspomniałem to tym czy sprzęt jest na gwarancji producenta, jest, to można mieć dodatkowy argument aby nie schodzić z ceny. zasugerowałeś 7000 tys. , sprzedając osobno można wincyj zarobić czy odzyskać kapitał , natomiast jako zestaw, raczej zaczął bym od mniejsze sumy, 6000 tys., i to z nastawieniem że za tyle może się nie sprzedać. wisz , każdy liczy mamonę jak ma ja wydać, ale nie każdy kupujący jak się okazuje zna na sprzęcie, no, chyba ze szukasz właśnie takiego nieświadomego kupującego, który nie do końca będzie wiedział co kupuje ( a jako ze czasami tez coś wystawiam na olx czy to swojego czy znajomych, to mogę śmiało stwierdzić ze takich osób jest cała masa ...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSiders Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2022 Wielkie dzięki za odpowiedź jakbym miał gwarancję na produkty to bym napisał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...