pablo163 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Jak w temacie thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ze co?? LOL? Jak Ci podam wszystkie, czgo i tak nie zrobie, bo nie znam _wszystkich_ serwerow polskich, to wczytywalbys tego posta conajmniej kilka minut, to sie liczy w dziesiatkach tysiecy, wiec jak ma Ci ktos wszystki podac? :D te najwazniejsze pasuja do schematu pl.* ZObacz sobie na groups.google.com. Podalbys chociaz tematyke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 a czy napisalem wszystkich chodzi mi o jeden dwa najwieksze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ale o jakiej tematyce LOl Najwieksza i najwazniejsza (jak dla mnie) to pl.comp.pecet :twisted: a druga ciekawa nie polska to alt.binaries.pictures.suze.repost :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 a czy napisalem wszystkich chodzi mi o jeden dwa najwiekszeNie napisales, ale nie podales konkretnej ilsosci, a pisales w liczbie mnogiej wiec w domysle przyjmuje sie wszystkie. Pozatym podaj w koncu tematyke, bo duzych grup jest wiele, a najwazniejszych nie ma, bo to pojecie wzgledne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 mysle ze jemu chodzi o adresy serwerow ale moge sie mylic ;) jesli tak to: news.tpi.pl wiecej nie kojarze, chyba news.onet.pl bylo i cos na gazeta.pl ja korzystam z googlow do przegladania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 W sumie masz chyba racje. Przeczytalem jeszcze raz i mysle, ze nikt nie prosilby o adresy grup :D Sorki wiec pablo, troche nieslusznie wyskoczylem, ale tez nie jestes bez winy, trzeba wyrazniej pisac. Najwiekszy to chyba news.tpi.pl, ale nie kazdy moze z niego korzystac, trzeba miec net od tepsy bodajze.. news.onet.pl tez jest fajny, bo rowniez ma duzo grup, wymogiem jest tylko posiadanie konta pocztowego na onet.pl (tylko po to zalozylem :) ), potrzebne jest to do logowania. Kojarze tez news.atman.pl, tu juz troche bardziej ubogo, ale nie jest zle. Do tego chyba najlepszy do archiwow news.icm.edu.pl. Pozatym chyba kazda wieksza uczelnia ma swoj serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 To chyba adresy serwerów grup dyskusyjnych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 No a znasz adresy grup dyskusyjnych?? :D Przeczytaj poprzednie posty.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ja polecam news.task.gda.pl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...