Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Yo Chce sobie zrobić formata i zainstalować winde bo straszny syf już ma ale muszę zachować dwie żeczy a mianowicie: :arrow: plik (katalog) który jest odpowiedzialny za zapamiętywanie informacji o stanie konta w gg zapewne chodzi o katalog users ale chce się upewnić :) :arrow: oraz plik który (katalog) jest odpowiedzialny za zapamiętywanie informacji o grupach dyskusyjnych w przeglądarce mozilli o grupach dyskusyjnych :) Z góry wielkie THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Chyba zgranie tych plików na dyskietke i skopiowanie ich na twardy po formacie i instalce to jedyne wyjście bo format niszczy wszystko. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Chyba zgranie tych plików na dyskietke i skopiowanie ich na twardy po formacie i instalce to jedyne wyjście bo format niszczy wszystko. :) eee chyba się nie zrozumieliśmy ponieważ ja chce wiedzieć jakie pliki (katalogi) są odpowiedzialne za zapamiętywanie ustawień oraz danych w gg i mozi, a nie jak je zachować :lol: tyle to ja wiem że na dyskietke morzna wrzucić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 co do GG i userów to możesz liste kontaktów wyeksportowac na server, a po reinstalce zaimportować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 A archiwum oraz ustawienia masz w C:Documents and Settings<user>Gadu-Gadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...