zarol Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 No jak? Zmieniam FSB z 133 na 147, żeby otrzymać 1,1GHz i co....? Chodzi bez zarzutu. 3 x 3dMark 2001 SE 330 i spoko. Temp po 3dmarkach 53 C. Idle 48. Coolerek Mini Copper Orb. Boję się trochę, że pamięci nie wydolą, bo chodzą przecież na 294MHz. No... I chodzi o to, że wolałbym zwiększyć mnożnik na 8,5. W starszych durniach malowało się coś ołówkiem , a w moim thunderku nie wiem czy to działa , i nie wiem tak na prawdę jak to się robi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 poszukaj w necie bylo chyba nawet kiedys na forum o czyms takim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 No jak? Zmieniam FSB z 133 na 147, żeby otrzymać 1,1GHz i co....? Chodzi bez zarzutu. 3 x 3dMark 2001 SE 330 i spoko. Temp po 3dmarkach 53 C. Idle 48. Coolerek Mini Copper Orb. Boję się trochę, że pamięci nie wydolą, bo chodzą przecież na 294MHz.Próbuj dalej, a co do pamięci popatrz na mój podpis i ciśnij do zwisu, wtedy poznasz granice wytrzymałości swoich pamięci, a gdybanie zostaw innym :) No... I chodzi o to, że wolałbym zwiększyć mnożnik na 8,5. W starszych durniach malowało się coś ołówkiem , a w moim thunderku nie wiem czy to działa , i nie wiem tak na prawdę jak to się robi.W Thunderbirdach nic się nie zmieniło, malujesz tak jak w durniach mostki L1 ołówkiem(najlepiej takim z wysuwanym rysikiem, wtedy precyzyjnie zamalujesz tak żeby się między sobą nie stykały) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 setki razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 nie podales MoBo , moze bedziesz musial ciąć mostki na procku (tak jest np: w moim przypadku) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarol Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Już jest OK, po prostu puściłem go na 7,5 x 160MHz. Już nie zmieniam mnożnika. 1,2GHz wystarczy mi na razie. Chodzi super. Temperatura load=42C. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 I o to chodzzzzzzzzzzziiiiiiiiiI!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 No jak? Zmieniam FSB z 133 na 147, żeby otrzymać 1,1GHz i co....? Chodzi bez zarzutu. 3 x 3dMark 2001 SE 330 i spoko. Temp po 3dmarkach 53 C. Idle 48. Coolerek Mini Copper Orb. Boję się trochę, że pamięci nie wydolą, bo chodzą przecież na 294MHz. No... I chodzi o to, że wolałbym zwiększyć mnożnik na 8,5. W starszych durniach malowało się coś ołówkiem , a w moim thunderku nie wiem czy to działa , i nie wiem tak na prawdę jak to się robi. Normalnie musisz odblokowac mnoznik miekkim olowkiem 0,5mm zamalowujac w sposob |||| cztery mostki L1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...