Dr.Crash Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 mam pytanko, chcialbym postawic serwa w malej sieci lokalnej. komp- p400 z 128 ramu, os- win 2000. sprawdzi sie to? do tego tylko dojdzie programik ccproxy. zaznaczam ze opcja- linux odpada, gdyz nie znam tego systemu. z gory dzieki za podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Niepowinno byc zadnych problemów z działaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Bedzie dzialac ok. Tylko przy 128MB RAM trzeba bedzie ustawic odpowiednio duzy plik wymiany. Sam kiedys zainstalowalem Win2k na 64MB RAM i nawet chodzil po uruchomieniu, ale mozna bylo odpalic 1 program ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 odpowiednio jaki, tzn mniej wiecej w jakich granicach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zalecane przez Microsoft jest 1,5 x pamiec, ale jak dasz 2x czy nawet 2,5x to nic sie nie stanie ;) Tylko trzeba pamietac o defragmentacji dysku. Wtedy jest szybciej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Mi jakos na 64MB ramu ten system chodził normalnie i mozna było uruchomic kilka programów jednoczesnie. Na 32 MB ram są juz problemy z odpaleniem więcej niż jednym programem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Nie mowilem o programach typu notatnik ;) Mialem takie problemy z mapa samochodowa autorstwa ms :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Nie mowilem o programach typu notatnik ;) Mialem takie problemy z mapa samochodowa autorstwa ms :) pewnie MS cos nawalił bo ja miałem odpalone programy i jeszcze gre dało sie uruchomić(oczywiscie nie saper tylko normalne gry:) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Jak ta mapa byla wlaczona, to moglem nawet i kalkulatora odpalic :!: ale wtedy sys mowil o zbyt malej ilosci pamieci i zamykal mape. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 ja coprawda mam 350 Mhz ale chodzi mi ten win2k znacznie lepiej niz 98se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...