domen17 Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 Witam mam pytanie jaki dysk mi podejdzie pod to gniazdo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 To jest port m.2 , dyski w tym standardzie będą pasować , pytanie tylko ile jest miejsca od gniazda do tej śrubki Wysłane z mojego Redmi Note 9S przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domen17 Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 dobrze ale m.2 nvme czy sata ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 A jaka to płyta ? , bo po zdjeciu samego portu to nie da się tego stwierdzić Wysłane z mojego Redmi Note 9S przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domen17 Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 Intel HM175 (Skylake PCH-H) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 (edytowane) Witam.Podaj chociaż jaką masz płytę główną. Edytowane 12 Lutego 2023 przez Niezły Apacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domen17 Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 Intel HM175 (Skylake PCH-H) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 To jest gniazdo pci-ex nvme. Tu masz opis https://www.intel.pl/content/www/pl/pl/products/sku/98085/mobile-intel-hm175-chipset/specifications.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domen17 Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 bo na jakims forum pisali cos ze m.2 sata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 Zerknij pod link i zobaczysz różnicę https://www.kingston.com/pl/blog/pc-performance/two-types-m2-vs-ssd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 Zanim zainwestujesz to sprawdź czy aby zadziała (serwis) bo widzę że na płycie to niezły bałagan a to tylko jedna jej strona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...