jfdarkman Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Hej! Mam problem, otoz gdy podlaczam wideo do mojej karty TV mam czarno bialy obraz Mam kabelek S-Video <-> 2xCinch...Podlaczam do wideo i obraz jest czarno-bialy Moze ktos na to cos poradzic? Bardzo dziekuje Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 A moz ebyś napiał jaka grafe posiadasz? Bo jesli tego radeona to chyba 2 tematy śa na temat tej gragy pare linijek nizej :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ale nagrywasz na VHS z kompa i masz czarno-biały, czy capture z VHS i na kompie czarno-biały? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jfdarkman Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Tzn mam Tuner TV, a karte graficzna zwykla GF2 200mx...To co jest na temat tych GF3 z TV-OUT ze sa czarno-biale obrazy to wiem bo trzeba w NVIEW zmienic NTSC na PAL, ale wlasnie nigdzie nie bylo poruszanego tematu podlaczania wideo... Obraz czarno-bialy mam od razu przy ogladaniu wideo normalnie na kompie, jak i wiadomo takze przy capture`ingu Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jfdarkman Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ostatnio gdzies sie natknalem ze moze byc to wina kabelka? Czy to mozliwe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...