jakac Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Ja spędzam 100 godzin na dial upie. Napiszcie ile wy jesteście online Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 dziennie czy tygodniowo :twisted: :?: ya się nie ograniczam, mam stalke i nie licze godzin........ ale napewno jest tego duzo........ za duzo.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 24/7 :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 miesięcznie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 wlasniwe patrze na uptime kompa i wychodzi 1 dzien i 31 minut a komp jest ciagle w sieci, ciagle cos sciagam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 wlasniwe patrze na uptime kompa i wychodzi 1 dzien i 31 minut a komp jest ciagle w sieci, ciagle cos sciagam :) eee to malo mam teraz - 8 dni 11h ... :) w srode planuje krotka przerwe Miesieczny ruch na laczu 60 GB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Jesteście lepsi niż myślałem 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 hmmmmm mysle ze ze 12 do 16 h dziennie mam 8) bylem u okulisty.... wzrok popsul mi sie dwukrotnie .... i bierzemy sie za okulary :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Ja mam stałke więc w necie jestem zawsze jak jestem przy komputerze. Teraz latem jest to ok 1,5h - 2h dziennie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 ja mam stałe od niedawna i komp chodzi prawie nonstop :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 ja mam stale od poltora roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 w samym necie siedzię ok. 6h na dobę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Ja w necie siedze 200-250zł miesiecznie. 30h za 60zł + zwykły dial-up. SDI mi niechcą podłączyć, a i kablówki mnie olewają :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ja jestem caly czas online ! a siedze to zalezy 24 - sen (12h) - inne dziwne rzeczy = duzo zaduzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Mam dostęp do internetu przez LAN więc jak tylko uruchomie kompa to jestem w necie - więc 12-15h na dobe.... ( a siedze przy nim jakieś 2-3h) CZyli max jakieś 400h miesięcznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Ja siedze nie mniej niż 20 H miesięcznie Na ISDN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 raz mialem 480 godzin,muza sie sciagala z AG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 kompa mam włączonego 14H z tego siedze przy nim około 8 dziennie. a w internecie siedze około 5 godzin reszta czasu na inne sprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveBeer Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 komp chodzi codziennie od 9 do 1-2 w nocy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 u mnie chodził raz 4dni non stop (ok 4 na UPS) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Ja tam siedze kolo 15 h dziennie nie zawsze ale te 10 h jest na pewno naszescie nie mam jeszcze problemow z oczkami ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Komp chodzi u mnie srednio 10 godzin dziennie , a siedzie w necie po okolo 3 do 4 godzin , mam Polpaka lacze . A... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 W weekend od 9 do ~ W tygodniu od 17 do 22 Mam Chello (rulez) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ja wyciagam z 300 h na mies w dial-up :D , naweta raz wyszlo 359 czyli po okolo 11,5/24h a tak srednio to jak wstane :oops: :oops: :oops: do oporu(matki,bo blokuje telefon) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_I_P_ Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 hmmmmm mysle ze ze 12 do 16 h dziennie mam 8) bylem u okulisty.... wzrok popsul mi sie dwukrotnie .... i bierzemy sie za okulary :evil: to widze ze nie jestem sam... eh... czas LCD`ka qpic... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 24/7, stale lacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Od 4 dni mam stałke 8) 8) 8) , kompa jeszcze nie wyłączyłem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Komp online nonstop, chyba, że coś się zfajczyło to nie jest włączony :P A ja przy kompie około 7-10 godzin dziennie. Lubię dużo spać, sen jest najlepszy na to jak coś się ściąga i nie można się doczekać. Często z domu wychodzę na browary itp. Fajnie, jak się wróci i się widzi, że jak się bawiło to coś się ściągneło :) /mam SDI/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ponad dziesiec godzin dziennie (wakacje) , tak normalnie, to ze 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 heh zalezy kiedy :P. Np. srednia z ostatnich 2 dni u mnie wynosi 0min 0sek :P. Poprostu mnie nie bylo :). A tak normalnie to w wakacje to 4-5h w tym ze czasem troche mniej raz troche wiecej. Teraz mam takie ograniczenie ze po 22 wylaczam kompa :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...