labedato Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2023 Witam, W mojej P400 kończy się przycisk zasilania i póki co to włączanie podpiąłem pod Reset (którego nie używam). Próbowałem szukać zamiennego ale chyba producent nie oferuje tej części do sprzedaży. Mam pytanie czy kogoś z Was dotknęło podobne nieszczęście i zreanimowal to ustrojstwo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2023 Czy jak chwilę dłużej przytrzymasz przycisk to nie zaskoczy? Całkiem padł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labedato Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2023 Przez jakiś czas się przywieszał i nie odskakiwał do góry - wtedy smyrałem go jak analoga w padzie i wracał. Ale ostatnio padł na amen i ani krótkie ani długie wciskanie nic nie daje. Reset jest ok ale w kijowym miejscu. Trzeba będzie rozebrać kiedyś i się zorientować czy jest szansa samego microswitcha wymienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2023 Daj znać jak to się skończy, może kiedyś się przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...