zavader Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Chcialem poruszyc temat Radka 9500 Pro ktory juz powolutku sie koknczy (nawet na gieldzie:)? I teraz zaczynam sie zastanawiac - co moze go zastapic? Radeon 9600 jest beznadziejny a 9700 PRO drozszy. Wedlug mnie poozstaje nap. GeForce Ti 4200, bo jest niedrogi (juz od 500 zl na Allegro.pl) a i wydajnosc ma niezla (ok 12 tys bez krecenia w 3d marku). jedyny minus to brak DX 9.0. Co o tym sadzicie? Milej dyskusji - i nie chce tu aby klocili sie ludzie "ze Ati lepsze", "nie bo nVidia" "spadaj idiotot" itp:) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 DX 9.0 nic praktycznie nie daje, dla mnie nie warto dopłacać żeby była zgodność z tą wersją, tym bardziej że są jakieś błędy w nim. teraz Ti4200 to najbardziej opłacalny zakup bo ma niezłą wydajność i cena jest na dobrym poziomie. a na allegro nawet tańsze Ti4200 widziałem niż 500zł. kumpel może mi przywiezie z niemiec używanego Ti4200 (ok 60 euro) lub GF3Ti200 (40 euro). mam nadzieję że znajdzie coś dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 500 zł to TI4200 w sklepie kosztuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...