kubaalfc Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 Siema, kumpel oferuje mi takiego kompa (w załączniku 1) kierując się najtańszymi cenami z olxa (załącznik 2) - wyszło 3500, on daje mi rabat 500 stów i za 3000 puszcza całość. Worth, czy nie? Jeśli nie to dajcie proszę znać przy jakich podzespołach mogę się potargować i przy jakiej cenie taki zestaw jest opłacalny do kupna. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonV3in Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 (edytowane) Grafikę można na olxie dostać za 980 Procesor 410 Ram 300 i to w dwoch kosciach Edytowane 1 Lipca 2023 przez VonV3in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 Witam na cenne, czy wycenę sprzętu ma znaczenie czy sprzęt jest jeszcze na gwarancji producenta ? a ten zestaw chłodzący to ? a czy ten zestaw posiada jakieś dyski SSD ? za 3500pln to zerknij np. zestawy polecane https://www.purepc.pl/jaki-komputer-do-gier-kupic-polecane-zestawy-komputerowe-na-lipiec-2023-gotowe-konfiguracje-w-roznych-cenach?page=0,8 albo można tez samemu coś pokombinować, na nowych podzespołach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonV3in Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2023 (edytowane) Ten zestaw co Ci mr T polecil jest lepszy, karta wydajniejsza, procesor, dysk ssd w cenie, ja bym kupywał 6700 xt z tym juz mozna sie rozpedzac na granie w 1440p Duzo tu oszczedzasz na plycie glownej ale oc nie jest takie wazne dla takiego zestawu 0-pare% roznicy za co placisz pare stow, a w tej cenie masz lepszy procek o generacje Edytowane 2 Lipca 2023 przez VonV3in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
37pawel Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2023 To nie jest dobry kumpel. Przy 2500 bym się zastanawiał. To stare jest, słabe. 2200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...