marsonpl Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Witajciie Chcę kupić nową klawiaturę mechaniczną, obecnie posiadam Logitech G413 Silver jednak problem z nią mam taki, że wybija podwójnie niektóre klawisze, tak było praktycznie od początku ale teraz problem się nasilił. Z tego co czytałem na temat tego modelu to ten typ tak ma. Klawiatura jest co prawda jeszcze na gwarancji ale ją niestety jakiś czas temu zalałem, więc raczej gwarancji już nie mam, dlatego myślę o zakupie nowej podobnego typu a więc: - przewodowa - mechaniczna - z blokiem nnumerycznym podświetlenie... temat który mnie drażni okropnie. Większość klawiatur jakie widziałem ma to podświetlenie RGB, fajne to przez chwilę ale przynajmniej na klawiaturach jakie widziałem jak się wyłączy podświetlenie to nie widać napisów na klawiszach - co prawda, raczej piszę bezwzrokowo ale no nie do końca, dodatkowo klawiatury nie mam podpiętej bezpośrednio do komputera a do przełącznika KVM więc o ile normalnie przy wyłączeniu komputera podświetlenie się wyłącza z automatu o tyle przy KVM nie i jak go zapomnę wyłączyć ręcznie przed wyłączeniem sprzętu to się świeci cały czas. Reasumując - szukam klawiatury albo z białym podświetleniem, albo z RGB ale tak, żeby dało się je całkowicie wyłączyć a jednocześnie widoczność klawiszy zostanie zachowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Witam nie wiem czy wypełni porywa się z twoimi wymaganiami, ale ja użytkuje i jezdem zadowolony. https://www.youtube.com/watch?v=HChyFWme62A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsonpl Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Witam Zrobiłbyś zdjęcie tej klawiatury z wyłączonym podświetleniem, żebym zobaczył jak wygląda bez podświetlenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 (edytowane) bez i z podświetleniem z Edytowane 25 Sierpnia 2023 przez Mr.T... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsonpl Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Dzięki serdeczne - wygląda w porządku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...