sliver Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Czy zdazylo sie komus spalic GF4 (lub inna) przez OC?? Moj GF4 440 MX chodzi na 270@330/405@480 ale gdy nie gram to powracam do taktowania nominalnego. Jak na razie wszystko jest ok, ale niedlugo gwarancja sie konczy:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 napewno komus sie zdarzylo ale sa to bardzo rzadkie przypadki, krecac najbardziej nalezy uwazac z taktowaniem rdzenia bo z tym jesli nie ma porzadnego chlodzenia nie nalezy przesadzac pamieci raczej duzo wytrzymaja na nie zawsze mozna radiatorki wlasnej roboty zalozyc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Jak po oc karta sie nie wiesza to nic jej niepowinno sie stać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Jeżeli zadlasz o odpowiednią temperaturę karty to nic się nie stanie, karta napenwno się pasli się z jakimiś efektowynymi pólmnieniami,, ale długotrwałe przegrzewanie się może drstycznie skrócić żywotność rdzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 spalony GF ti 4600 (winfast - duży cooler) - defekt pamięci :evil: spalony Radek9500@9700 - defekt pamięci :evil: z rdzeniem nigdy nie miałem problemów.... taki już los Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Czy zdazylo sie komus spalic GF4 (lub inna) przez OC?? Moj GF4 440 MX chodzi na 270@330/405@480 ale gdy nie gram to powracam do taktowania nominalnego. Jak na razie wszystko jest ok, ale niedlugo gwarancja sie konczy:( Przepraszam, to po kiego wala ja kreciles??? Jak grasz na nominalnych ustawieniach. przecierz w Windzie kurosr Ci przez OC grafy szybciej hulacc nie bedzie. IMO palnales teraz taki :lol: ze hohoho!!! 8O 8O 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 :lol: :lol: :lol: chyba powinno byc na odwrót jak grasz to podkręcasz a jak jestes w windzie to odkręcasz :wink: albo zostawiasz jak jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Czy zdazylo sie komus spalic GF4 (lub inna) przez OC?? Moj GF4 440 MX chodzi na 270@330/405@480 ale gdy nie gram to powracam do taktowania nominalnego. Jak na razie wszystko jest ok, ale niedlugo gwarancja sie konczy:( może ja jakoś inaczej czytam ale on włąśnie tak napisał.. czyli że jak gra to podkręca a jak nie to spuszcza.. no ale nie chciałbym jałowej dysputy wszczynać ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Czy zdazylo sie komus spalic GF4 (lub inna) przez OC?? Moj GF4 440 MX chodzi na 270@330/405@480 ale gdy nie gram to powracam do taktowania nominalnego. Jak na razie wszystko jest ok, ale niedlugo gwarancja sie konczy:( może ja jakoś inaczej czytam ale on włąśnie tak napisał.. czyli że jak gra to podkręca a jak nie to spuszcza.. no ale nie chciałbym jałowej dysputy wszczynać ;] Mi też się wydaję że napisał właśnie dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Czy zdazylo sie komus spalic GF4 (lub inna) przez OC?? Moj GF4 440 MX chodzi na 270@330/405@480 ale gdy nie gram to powracam do taktowania nominalnego. Jak na razie wszystko jest ok, ale niedlugo gwarancja sie konczy:( Przepraszam, to po kiego wala ja kreciles??? Jak grasz na nominalnych ustawieniach. przecierz w Windzie kurosr Ci przez OC grafy szybciej hulacc nie bedzie. IMO palnales teraz taki :lol: ze hohoho!!! 8O 8O 8O 8O 8O Ktos tu ma chyba cos ze wzrokiem :lol: Czytaj uwazniej :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Najlepiej mieć cooler na GPU i jakieś radiatorki na RAM'ie grafy i kręcić do pokazania się artefaktów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Najlepiej mieć cooler na GPU i jakieś radiatorki na RAM'ie grafy i kręcić do pokazania się artefaktów.Tak jak wyzej napisal lub bez radiatorkow na pamieciach z samym wiatraczkiem i krecic pokolei az do uzyskania maximum ja osobiscie mam jak w podpisie bez chlodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...