Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Witam Jaką obudowę - tanią - polecacie? Mam obcnie jakąś Eurocase i kurde jest tak durnie zrobiona ze zasilacz jest tuź nad prockiem (około 2 cm). Szukam teraz nowej obudowy ale nie za drogiej. Upatrzyłem sobie (są one tez w sklepie Tweak.pl) takie obudowy jak: Foxconn 511K JNC Mirage GM30 JNC Magic GM4860 CodeGen 6039 Co wybrac? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 A jeszcze mam na oku obudowy Tracer Ferro i Cosmic. Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 z tego co widziałem Tracery mają cieniutką blachę - strasznie się "gną" :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 z tego co widziałem Tracery mają cieniutką blachę - strasznie się "gną" :( Dokladnie ! Mialem ostatnio Tracera "Magnetic Black", na fotkach to nawet fajnie wygladala, ale w realu ? Nie zycze Ci takiej obudowy, blacha gruba jak niemieckie konserwy rybne (0,5 mm???), niedopracowana, niedokladnie odlewy plastikowe zrobione i w ogole do [gluteus maximus]. Nie jest warta nawet swojej ceny (dalem 130 zl) Zasilacz daremny, nie trzyma stabilnie napiec. Naprawde nie polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Obudowe obejrzyj dokladnie. Czy blacha jest dokładnie obrobiona. Czy wszystko do siebie pasuje. Jaka gruba jest blacha. Z zasilaczem to dobrze by bylo kupowac obudowe w takim sklepie gdzie maja jakies dobre zasilacze i dogadac zeby kupic obudowe z takim zasilaczem a ten z obudowy zostawic. Ostatnio we Wrocławiu widziałem Codegena 7010 w którym moglem sobie zalozyc zasilacz MACRON 300 W za 150 wszystko. PS. te zasilacze sa naprawde dobre http://www.codegengroup.com/proddetail.asp?id=139 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucAss Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 ja mam Tracera, dokładnie Nereid - obudowa solidnie wykonana, cichy i dobry zasilacz 300W... Magnetic też mi się nie podoba. Jeśli wybierasz Ferro/Cosmic to wybierz tą drugą. Lepsze to niż ten Codegen, o pozostałych nie wspomnę... JNC to kiszka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 ja mam Tracera, dokładnie Nereid - obudowa solidnie wykonana, cichy i dobry zasilacz 300W... Magnetic też mi się nie podoba. Jeśli wybierasz Ferro/Cosmic to wybierz tą drugą. Lepsze to niż ten Codegen, o pozostałych nie wspomnę... JNC to kiszka.Gdzie sa zdjecia tych obudow? Szukam czegos do nowej modyfikacji. Obecna obudowa jest ukonczona i nie mam co juz z nia robic. LCD tylko mi pozostalo i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Ja mam Codegena - nie polecam: jest z bardzo cienkiej blachy, niestarannie wykonany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Ja mam Codegena - nie polecam: jest z bardzo cienkiej blachy, niestarannie wykonany.Ja do Codegenów nic nie mam !!! To znaczy mam to ze są baaaaaardzo fajne ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Obudowy mozna sobie oblookać tutaj: http://www.tracer.com.pl/?strona=produkt&id_kat=00301 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Ja mam Codegena - nie polecam: jest z bardzo cienkiej blachy, niestarannie wykonany.Ja do Codegenów nic nie mam !!! To znaczy mam to ze są baaaaaardzo fajne ! A co w nich jest fajnego ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 w codegenach - nic fajnego nie ma - miałem to mi się rzygać chciało kupiłem za 150 sprzedałem za 120, dołożyłem drugie tyle, pojechałem do najbliższego dużego miasta kupiłem przedpotopowego big towera (hehe tracer hehe) i jestem happy, zamieniłbym tylko na jakąś firmówke typu chieftec, czy coolermaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqu Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Wtrące swoje pytanie bo nie bede zakladal nowego tematu. Co myslicie o obudowie Modecom - Fine II - a może jakąs inna w tej granicy cenowej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airfox Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 a co mysilcie o codegenie 7013 chyba ze polecacie innego BIGTOWERA to chetnie lookne w komputronie ten 7013 jest za 237 wiec jak bylby w takiej cenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Sam myslalem o 7013 bo teraz mam 6013... ale teraz wybralbym 7001 gdyz w poprzednim kompie mialem cos w rodzaju 6001 (z dwoma a nie czterema oknami 5.25" a wysokosci nadal miditower) i bardzo mi sie podobal. W ogole lubie klasyczny, konserwatywny ksztalt obudow, ta 6013 to mnie malo o zawal nie przyprawila jak dostalem w niej kompa ;) Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Ja mam Codegena i nigdy więcej :cry: , niestarannie wykonany, badziewny zasilacz, pokaleczyłem się o ostre blachy nie raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...