jester Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 a mi cos nie chce dzialac :[ zaraz po uruchomieniu pokazuje sie okienko sync: out of range czy jakos tak [komunikat monitora] pewnie trzeba cos zmienic w ktoryms z plikow ini ale nie wiem co :D jesli to pomoze mam gf4 ti 4200 stery 4345 xp pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 a mi cos nie chce dzialac :[ zaraz po uruchomieniu pokazuje sie okienko sync: out of range czy jakos tak [komunikat monitora] pewnie trzeba cos zmienic w ktoryms z plikow ini ale nie wiem co :D jesli to pomoze mam gf4 ti 4200 stery 4345 xp pro Masz zbyt wysokie odświeżnie monitora przy danej rozdzielczości,zmien we właściowościach sterownika albo jak jest w gierce odświeżanie na mnijesze,nieiwem jaki masz monitor ale przy 15'(w miare nowy) w 1024x768 powinnno byc 85Hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 17' samsung 763mb w 1024 mam 85hz zmienilem na 60 ale to tez nic nie dalo :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 17' samsung 763mb w 1024 mam 85hz zmienilem na 60 ale to tez nic nie dalo :[ Siedzisz pewnie na WinXP i dlatego w momencie wchodzenia do gry gra może dawac swoje ustawnia czyli napewno max odświeżanie dla monitora i dlatego,zainsaluj Power Strip i tam ustaw częstotliwości dla danych rozdzielczości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 hmm a jakie to ma wymagania minimalne (realne) bo jakos w te wymagania z wp (PII350 MHz, 64MB RAM, 3D Akcelerator 16 MB, Win9x) nie wierze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 wow fajnacka giera trudne to demo podobaja mi sie te napisy przy odgłosach - jak w komiksie heeh i jeszcze jak rzuciłem granatem zza rogu i normalnie nie byloby widac wybuchu, to w lewym ggórnym rogu okranu pojawiło sie okienko z wybuchem i napisem kaboom :D niezly bajer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 tu sa fotki dla tych syskich co niewiecza co to za piekna gra http://bonusweb.idnes.cz/download/screensh...iscr020523.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 tu sa fotki dla tych syskich co niewiecza co to za piekna grahttp://bonusweb.idnes.cz/download/screensh...iscr020523.html Mnie tam takie gry nie rajcuja-głównie chodzi oten typ grafiki,ale sciągam zobacze co to, moze sama gra bedzie lepsza jak screeny,eh narazie leci nędzne 87kB/s jeszcze całe 3min zostały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 W końcu, już myślałem że olali pracę nad tą gierką P.S. A jak wymagania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 wlasnie zagralem i powiem ze giera jest wypasiona nie ma co rzadko sie spotyka takie gierki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 W końcu coś innego a nie tylko kosmos wojna kosmos wojna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 A ja mam taki problem jak ratuje w tej drugiej misjii tego kolesia ... on tam wola straznika ja go rezam... koles wybiega przez drzwi zaczynaja strzelac i JEB BLAD ... ?? tez tak macie ?? jak tak sie konczy demo to po mojemu troche glupio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 pochlonolem demo jednym siorbem wymiata!!! konkrecik!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 o co chodzi w drugim poziomie? staje mi na ekranie tytulowym i kaze znalezc cele. Mruga cos i nic sie nie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 to podejdz troszke do przodu a ekrany znikna i bedzie si :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Gierka zapowiada sie swietnie co prawda pograłem tylko w ta pierwsza misje na plazy bo niechcem sobie puzniej zabawy psuć ale na prawde niezłe!!czekam na pełna wersje z niecierpliwośćią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Demko wypas ! Extra pomysł, super wykonanie... Niskie pokłony dla Ubi Soft 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Demko jest czad :D Czekam na fulla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geryt Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 nie będę oryginalny i przyłączę się do opinii większości: giera jest za je bi sta duże wrażenie robią te momenty gdy zaczyna się akcja i wyskakują te mniejsze okienka, wow a kiedy będzie full wie ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Giera super (oceniam tylko po screenach), nareszcie coś NOWEGO. Według producenta na PC ukaże się we wrzesniu tego roku. Panowie, gdzie to demko jeszcze "leży", dajcie jakiegoś linka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 http://www.gamershell.com/download_3036.shtml PS. Leniwy jesteś :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 http://www.gamershell.com/download_3036.shtml PS. Leniwy jesteś :twisted: Dzięki kucyk. A co do mojego lenistwa - to przysiadam do kompa raz na parę godzin - niestety praca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Faktycznie jets to coś nowego. Bylo już o wyskakujacych okienkach, jednio z nich zrobilo na mnie wrazenie w momencie gdy strzelam do goscia na skarpie z ktorej on za chwile spada i widac obraz z 2 kamer. Wypas !! No i oczywiscie wszedobylskie Trratatatat :) Czekamy na fulla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Ktos orientuje sie kiedy to wychodzi? A moze juz dawno wyszlo a ja o niczym nie wiem,bo gralem tylko w demo ale to 3 miechy temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 No wlasnie cos cicho o tej grze. Ostatnio sobie sciagnalem demko bo slyszalem pare miechow temu, ze moze byc mocne. Rzeczywiscie bedzie mocne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Z tego co wiem to miało wyjść już 14 paź. A wyjdzie pewno na dniach. W październiku napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Ktos orientuje sie kiedy to wychodzi? A moze juz dawno wyszlo a ja o niczym nie wiem,bo gralem tylko w demo ale to 3 miechy temu 29 października w Stanach. U nas pewnie sporo później (mówię o sklepach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer1981 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 cóż tutaj pisać "ZAJEBISTA GRA" super klimat polecam bez oporu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 XIII Full © Ubi Soft co to za gra ? moze jakis link do zapowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 XIII Full © Ubi Soft co to za gra ? moze jakis link do zapowiedzi http://www.gamershell.com/hellzone_FPS_XII...II.shtml?q=xiii http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra...ra,26,4838,1885 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...