mgolor Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2024 Witam, Czy taki wykres z HD Tune jest ok? Ostatnio dość często windows zamula i zacząłem po kolei testować i lekko mnie to zaniepokoiło. Jeśli chodzi o Health, to wszystko pokazuje, że jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2024 Sprawdź mu zapis np 20 GB po zapisie 40 procent dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, mgolor napisał: Witam, Czy taki wykres z HD Tune jest ok? Ostatnio dość często windows zamula i zacząłem po kolei testować i lekko mnie to zaniepokoiło. Jeśli chodzi o Health, to wszystko pokazuje, że jest ok. Sprawdź jeszcze inne narzędzia do pomiaru wydajności czy tez będą anomalie Edytowane 13 Lutego 2024 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgolor Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2024 Uwolniłem około 30gb danych i takie wyniki mam z trzech różnych testów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2024 Coś jest nie tak, tu masz bench mojego starego bx100 który ma z 7 może 8 lat, w tym roku przestał być systemowym i ma może z 30gb zajęte zdjęciami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2024 W dniu 13.02.2024 o 21:39, bamboocha napisał: Coś jest nie tak, tu masz bench mojego starego bx100 który ma z 7 może 8 lat, w tym roku przestał być systemowym i ma może z 30gb zajęte zdjęciami. Ty masz 30GB zajete a on ma ok 30Gb wolne 😉 taka subtelna roznica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...