Battery Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Wcięło mi gdzieś ikonkę z otoczeniem sieciowym i nie mogę jej znaleźć w panelu sterowania też jej nie ma.... ktoś wie gdzie tego szukać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Jaki system?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 najprościej wejść w mój komputer, rozwinąć sobie listę w pasku adresu i wybrać...ewentualnie reinstall driverów/usług sieciowych windy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 jak Xp to wejdz w moj komputer po lewej stronie masz liste wybierz otoczenie sieciowe i tam bedziesz mial co potrzebujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Battery Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Win XP Mówiłem, że nie ma nigdzie, w moim komputerze też nie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Przy pomocy Tweak UI mozna przywrócic ikonke na pulpit w kazdej wersji windows. W XP w łasciwosci ekranu>>Pulpit>>Dostosuj Pulpit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Battery Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 to moje miejsca sieciowe? bo nic innego nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 to moje miejsca sieciowe? bo nic innego nie ma :PTAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Battery Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Heh.... tego się obawiałem.... jest puste... goście zapodający neta wyłączyli mi otoczenie sieciowe :| W każdym razie, dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Kliknij po lewej stronie na>> Wyswietl komputery grupy roboczej, a potem tez po lewej nizej Microsoft Windows Network Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...