krzypaw Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 waga 3.5 kg, wzrost 54 cm!! urodzony 09.08.2003 r godz 11.08 I JA TAM BYŁEM :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 waga 3.5 kg, wzrost 54 cm!! urodzony 09.08.2003 r godz 11.08 I JA TAM BYŁEM :!: :!: :!: Noo i tak trzymać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 "- Ile waży syn? - Syn? 12 kilo. - Słuszną linię ma nasza władza." :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 No Gratuluję Syna (Versji 1.1 :P ) Jaknajszybciej Kup mu komputer, może już za rok maluch pochwali się swoimi osiągnięciami w O/C, i modingiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 gratuluje! tylko czesto rob updat'y do wyzszych wersji:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 waga 3.5 kg, wzrost 54 cm!! urodzony 09.08.2003 r godz 11.08 I JA TAM BYŁEM :!: :!: :!:no całkiem sympatycznie GRATULACJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 daj fotke bobaska z checia wszyscy zobacza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 No coz napisac, KONGRATS MEJT :P Mam nadzieje, ze jego pierwsze slowo to bedzie : 'peltier' :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 mam sporo fotek z cyfrufki ale nie mam jak ich dołączyć wrzucic na forum wielkie THX wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 hyyh 54cm bedzie z niego byk jak ja.. ;] 16lat-186 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Gratulacje ofkoz :D :D Zapodaj jakies foty :D :D 8) Właśnie fotosy mile widziane A moj synek jutro konczy 3 latka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 heh - ja to przy okazji picia piwka z sokiem malinowym obleję teraz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Gratuluję, dałeś nam następnego Polaka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 G R A T U L U J E oby był zdrow jak ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Noo luzz! GRATULACJE! i wszytskiego dobrego! fajnie miec bobasa w domu pewno :D jeszcze jak mowi do ciebie : Tato :D wypas ;) hehe mi jeszcze troche zostalo czasu... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Gratuluję !! Niech rosnie zdrow!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...