Michlor Opublikowano 17 Maja Zgłoś Opublikowano 17 Maja Witam, szukam jakiegoś monitora do 2.5k zł(240hz,1440p,27 cali) zastanawiam się nad Philipsem 27M1F5500P, ale myślę że jeszcze trochę poczekam aż jego cena zmaleje. Macie jakieś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 18 Maja Zgłoś Opublikowano 18 Maja Witam np. Monitor Dell Alienware AW2723DF (210-BFII) na YT wpisz morele monitor , wyskoczy taki youtuber Stilgar , omawia co dla kogo itd. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaffyDuck Opublikowano 18 Maja Zgłoś Opublikowano 18 Maja W dniu 17.05.2024 o 13:57, Michlor napisał: Witam, szukam jakiegoś monitora do 2.5k zł(240hz,1440p,27 cali) zastanawiam się nad Philipsem 27M1F5500P, ale myślę że jeszcze trochę poczekam aż jego cena zmaleje. Macie jakieś inne propozycje? Te monitory mają swietne opinie, sam sie wogole zastanawilaem nad tym modelem ale mniejszym. Mysle ze warto go kupic. i cena nie jest taka wygórowana jak za jakies gamingowe ROG, Aorus czy inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michlor Opublikowano 18 Maja Zgłoś Opublikowano 18 Maja (edytowane) 14 minut temu, DaffyDuck napisał(a): Te monitory mają swietne opinie, sam sie wogole zastanawilaem nad tym modelem ale mniejszym. Mysle ze warto go kupic. i cena nie jest taka wygórowana jak za jakies gamingowe ROG, Aorus czy inne Właśnie myślę że trochę się spóźniłem z zakupem ponieważ, niedawno był on dostępny za 1600zł a teraz jest za 1900zł 😕 Edytowane 18 Maja przez Michlor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaffyDuck Opublikowano 19 Maja Zgłoś Opublikowano 19 Maja nic nie poradzisz, pozostaje ci kupic tam gdzie najtaniej lub czekać na obiżkę ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piospi Opublikowano 29 Maja Zgłoś Opublikowano 29 Maja W dniu 18.05.2024 o 17:39, Mr.T... napisał: Witam np. Monitor Dell Alienware AW2723DF (210-BFII) na YT wpisz morele monitor , wyskoczy taki youtuber Stilgar , omawia co dla kogo itd. Ekstra monitor, mój obecny zaczyna się psuć i szukam właśnie coś w stylu tego Della. Dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...