miro_x Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 http://mp3.wp.pl/p/informacje/njus/215232.html no wlasnie kumpel mi przeslal link i mam dosc po przeczytaniu... niektorzy nie wiedza gdzie kasiore nabic.... ehh szkoda slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugneth Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 rewelka ;] niezle sie usmialem, juz widze jak wykupuje abonament tylko na irca i mail, a sasiad bierze abonament na sciaganie demek :D to w ogole nie przejdzie, a moze sie myle ?? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Dokładnie. Ale w Polsce :D Będzie tak jak z Tpsa i limitami transferu, który nie istaniał (za drogie sprawdzanie podobno) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 moozesz sie mylic z amerykancami nic nie wiadomo a jesli jeszcze siedza w tym takie firmy jak Amazon.com, Microsoft, Yahoo, Apple, Disney, to nie mam pytan, a jak sie tepsa w Polsce zwiedzie ze cos takiego mysla to dlugo na reakcje czekac nie trzeba bedzie :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugneth Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 :D telepies stwierdzi ze za drogo bedzie ich kosztowala wymiana urzadzen, ktore pozwola kontrolowac ten caly shit, wiec wszystko bedzie po staremu ;] ufff .. juz czuje sie bezpieczny :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 taka mam tez nadzieje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Ogolnie mówiąc to poprostu beznadzieja. Cenzura zwaca czy co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 jak to ktoś skomentował - "żałosne". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Wsytarczyło ze przeczytałem opisy userow i mowie .. zenadny pomysł :/ Zwłaszcza w posce to aczej nei wypali :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Eee. I tak wcześniej będzie koniec świata ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Nie dadzą rady. Zbyt dużo powstało firm, które utrzymują się ze sprzedaży przez internet a takie rozwiązanie zbyt mocno ograniczyłoby im grono kupujących. A Yahoo to już mnie totalnie rozbroiło, przecież oni zaistnieli tylko dzięki internautom bez nich byli by nikim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Amerykanie są po<span style="color:red;">[ciach!]</span>leni. <span style="color:red;">[ciach!]</span>a! Jak można robić wszystko dla pieniędzy!!?!?!?! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Amerykanie są po<span style="color:red;">[ciach!]</span>leni Jeszcze raz i Kazdy uzywajacy "laciny" pozegna sie z naszym forum ! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 he he he... może jeszcze te amerykance zrobią sobie monopol na używanie sieci... jessuuu jacy ludzie som dziwni??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 he he he... może jeszcze te <font color="#FF0000">[ciach!]</font> maerykance zrobią sobie monopol na używanie sieci... jessuuu jacy ludzie som po<span style="color:red;">[ciach!]</span>leni Czlowieku, czy ty nawet posta wyzej nie potrafiles przeczytac ? Chybaq bede wez ostrzezenia owocowal, w koncu ile razy mozna powtarzac, jak ktos nie potafi stosowac podstaw netykiety to sorry, nie nadaje sie na to forum. Moja krucjata przeciwko takim ludzikom bedzie bezlitosna, ale owocna :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 he he he... może jeszcze te <font color="#FF0000">[ciach!]</font> maerykance zrobią sobie monopol na używanie sieci... jessuuu jacy ludzie som po<span style="color:red;">[ciach!]</span>leni Czlowieku, czy ty nawet posta wyzej nie potrafiles przeczytac ? Chybaq bede wez ostrzezenia owocowal, w koncu ile razy mozna powtarzac, jak ktos nie potafi stosowac podstaw netykiety to sorry, nie nadaje sie na to forum. Moja krucjata przeciwko takim ludzikom bedzie bezlitosna, ale owocna :evil: wiem... ale zauważyłem go dopiero kiedy wysłałem posta.... ale natychmast go zmieniłem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Amerykanie są po<span style="color:red;">[ciach!]</span>leni Jeszcze raz i Kazdy uzywajacy "laciny" pozegna sie z naszym forum ! :evil: Aaaaaaaaaallllleeeee wieeeelki banan :lol: ;) OK, sorry reed, ale po prostu krew mnie zalewa jak coś takiego czytam... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 mysle ze w tym wszystkim RIAA i stowarzyszenie filmowcow (nie jestem pewien jaki jest na to akronim) z Hollywood maczaja rece. To co omawiaja w kongresie jest dokladnie sposobem na to aby rozwiazac problem piractwa poniewaz jak zaczna ludzi placic pieniadze za to co sciagaja to im sie to przestanie oplacac robic. Szczegolnie mlodzi ludzie najbardziej na tym ucierpia. Tak czy inaczej to potrwa bardzo dlugo za nim taka ustawa przejdzie w USA i podobne prawa zostana zaadaptowane w innych krajach na swiecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Jeszcze raz i Kazdy uzywajacy "laciny" pozegna sie z naszym forum ! :evil: Garulla lingua nocet :wink: taka łacina może być??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Amerykanie są po<span style="color:red;">[ciach!]</span>leni Jeszcze raz i Kazdy uzywajacy "laciny" pozegna sie z naszym forum ! :evil: hehehe dura lex sed lex - a jednak. co do njusa czyli proponuja przejscie z powrotem do komuny; jestem spokojny- amerykańcy nie są aż tak głupi żeby im ktoś rozkazywał :) jak by poszło po wzroście to bym się za bardzo nie martwił- mam ok 186cm to bym sciągał ile wlezie hehehehehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Amerykanie to wspaniali ludzie :evil: :evil: :evil: Powinni jeszcze: - opodatkować podatki - opodatkować oddychanie (pozakładać ludziom mierniki zużytego tlenu) - wprowadzić opłaty za rozmawianie (np. 1 słowo = 1cent) - opodatkować chodzenie (np. 1 cent = 1 krok) - drastycznie obniżyć wynagrodzenia - opodatkować wszystko powyższe a potem wprowadzić to na całym świecie :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Amerykanie to wspaniali ludzie :evil: :evil: :evil: Powinni jeszcze: - opodatkować podatki - opodatkować oddychanie (pozakładać ludziom mierniki zużytego tlenu) - wprowadzić opłaty za rozmawianie (np. 1 słowo = 1cent) - opodatkować chodzenie (np. 1 cent = 1 krok) - drastycznie obniżyć wynagrodzenia - opodatkować wszystko powyższe a potem wprowadzić to na całym świecie :D :D :D :D narzekasz jakby w usa mieli wysokie podatki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...