Mr.T... Opublikowano 26 Listopada Zgłoś Opublikowano 26 Listopada Bo obecnie to dobra alternatywa , tylko płyty główne te lepszejsze trochę trzeba wyłożyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 26 Listopada Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 55 minut temu, xcudlaty napisał: Heh, jak do tej pory przez 27 lat na intelu zawsze jechałem, ale ostatni wszyscy mi AMD doradzają 🙂 i bądź tu mądry:) No ciężko nie polecać AMD do gier skoro perf/W jest najlepszy w zestawieniu. O ile dorwiesz w normalnej cenie 😉 https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-7-9800x3d/27.html i9 14900K może i jest teraz opłacalny, ale bierze 2 razy więcej prądu i grzeje się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xcudlaty Opublikowano 27 Listopada Zgłoś Opublikowano 27 Listopada Mój 9900ks też miał się grzać, dobre chłodzenie i trochę zabawy z krzywymi temperatury i max 75, a w idlu 25. Proc już stary karta też, a Stalkera 2 uciąga bez problemu w wysokich ustawieniach na 1440 Dłużej szukam i przeglądam. Bardziej mam namieszane :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...