Vendeur Opublikowano 3 Listopada Zgłoś Opublikowano 3 Listopada (edytowane) Cześć, Znalazłem świetną tapetę na moim nowym Xiaomi 14 (tapeta poniżej, ale potrzebuję lepszą jakość). Chciałbym skopiować to do mojego telefonu Asus Zenfone 10, ale nie mam pojęcia, jak to zrobić. Użyłem Root Browser i przeszukałem wszystkie katalogi, ale nie znalazłem tapety, której telefon używa w tej chwili. Możecie jakoś pomóc? Edytowane 3 Listopada przez Vendeur 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moritsoka Opublikowano Poniedziałek o 17:07 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 17:07 Cześć! Jeśli chodzi o tapetę, to na Xiaomi może być ustawiona w jednym z folderów systemowych, ale może być trudno ją znaleźć przez Root Browser. Czasami tapety są przechowywane w katalogu /data/system/theme lub /storage/emulated/0/Pictures. Jeśli nie znajdziesz tapety w tych folderach, możesz spróbować poszukać w aplikacjach, które zarządzają tapetami, takich jak Wallpapers lub Themes, które mogą mieć opcje eksportu tapety na inne urządzenie. A przy okazji, jeśli chodzi o Xiaomi, to czy ktoś może polecić jakieś fajne aplikacje? Może jakieś gry, które warto wypróbować, lub przydatne aplikacje, które są ciekawe i pomocne? 😊 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano wczoraj o 06:53 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 06:53 Że też komuś chce się tak spamować. 3 konta założone w przeciągu kilkunastu godzin, wymyślone zapotrzebowanie i odpowiedź na owe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Ta, jeszcze ci ktoś uwierzy, to ewidentny scam. Tak to sie robi, kurde. Edytowane 21 godzin temu przez funi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendeur Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) 51 minut temu, funi napisał(a): Tak to sie robi, kurde. Myślisz, że nie próbowałem...??? Te tapety z internetu są tragicznej jakości. Jedyna opcja, to wyciągnąć jakoś plik z telefonu, ale wydaje się to niemożliwe. A ten debilny spam BOTów powyżej, to jakaś paranoja... Czyżby PPC nie panowało nad forum? Edytowane 21 godzin temu przez Vendeur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu Pewnie mają wolne. Może nawet wieczne wolne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Na pewno jest to możliwe. Skoro wyświetla to gdzieś musi być. Nie poddawaj się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...