WEB Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 W WinXP stawiam dopiero pierwsze kroki ponieważ od 5 lat byłem wierny poczciwej 98 Przeszedł jednak czas na zmiany - zmieniłem kompa i system... Pojawił się problem W momencie kiedy wchodze do internetu - łącze się przez modem - powiedzmy po ok. 3 min (ale nie ma reguły) wyświetla mi monit, że została przerwana procedura chodzi dokładnie o SVCHOST.EXE ! ! ! Pisze jeszcze że to jes z ZARZĄDZANIE NT/SYSTEM Zaczyna mi wtedy odliczać 1 min i zamyka system, poczym resetuje komputer.... Nie mam pojęcia co to może być? Da się to jakoś naprawić - bo z tego co się zorientowałem to o usunięciu nie ma mowy Jeżeli macie jakieś pomysły to piszcie!!! Jeszcze jedno - jak zamykam system do wyświetla mi się program DEVLDR, który usiłuje zakończyć jakieś działanie ??? Tez nie wiem co to ma znaczyć... Z góry dzięki za pomoc P.S. Myślałem, że to instalacja źle mi poszła, więc zainstalowałem jeszcze raz, a potem sformatowałem dysk i zainstalowałem jeszcze raz. Pliki są w FAT32 a nie w NFTSie - jeżeli to coś pomże w rozwikłaniu zagadki , ale to przeciez nie ma wpływu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 to JEST msblast. poczytaj newsa na stonie glownej tweak.pl. najwyzszy post. i lecz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 masz WIRUSA!!!!!! nie włączaj kompa :!: :!: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 masz WIRUSA!!!!!! nie włączaj kompa :!: :!: :wink:Buahaaha. Wyłączać kompa przy czymś takim. To nawet wirus nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 masz WIRUSA!!!!!! nie włączaj kompa :!: :!: :wink:Buahaaha. Wyłączać kompa przy czymś takim. To nawet wirus nie jest. oficjalnie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 oficjalnie to jest juz duzo topicow dotyczacych blasta http://forum.purepc.pl/search.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...