matiiiii Opublikowano Poniedziałek o 18:22 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 18:22 Posiadam kartę RTX 4070 super oraz zasilacz be quiet straight power 11. Szukam przejściówki takiej jaka jest dodawana do kart (12vhpwr na 2x8pin) lub całego kabla idącego do zasilacza (12vhpwr na 2x12pin). Chcę, żeby wtyk do karty był zagięty o 90 stopni, by można było zamknąć obudowę i nie dociskać kabla narażając się na spalenie wtyku. Znalazłem jakieś na amazonie, ale nigdy niewiadomo jak to jest z noname'ami. Be quiet posiada taki w swojej ofercie, ale jest ona kompatybilna z 12 lub nowszą generacją zasilaczy straight power, a jedyny kabel na ich stronie jaki pasuje do mojego zasilacza, posiada zwykłą prostą wtyczkę, a w zaleceniach nie można jej zaginać na długości 40mm. Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano Wtorek o 19:09 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 19:09 (edytowane) Skoro nie ma oryginalnych kątowych 2x8pin, to pozostaje jakiś kabel na zamówienie. Swoją drogą bez sensu są te kable mające z dwóch stron 12VHPWR. Edytowane Wtorek o 19:12 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano Wtorek o 19:19 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 19:19 a co to za 4070s i obudowa ze sie nie miesci? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...