Powiedzialem Opublikowano Niedziela o 22:40 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 22:40 Witam złożyłem komputer bez karty graficznej, mam procesor ryzen 5 7600 i płytę główną Asus b650 tuf Gaming ramy Corsair Vengeance i 2 czyste dyski m.2 WD black. Mam podłączana do monitora i płyty kabel HDMI i niema obrazu. Niemam jak wejść w bios i zainstalować windowsa bo nic niema, w dodatku pali się biała dioda VGA i żółta boot. Jak włączę komputer to chodzi i nic więcej się nie robi i nie pojawia ma ekranie. Pomoże mi ktoś ogarnąć ten komputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano Niedziela o 22:54 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 22:54 Widziałem, że wcześniej walczyłeś z ARGB, to komp działał? Diody (chyba) powinny się zapalić i zgasnąć, ale pisze z doświadczenia na MSI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powiedzialem Opublikowano Niedziela o 23:02 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 23:02 Komp się świeci i wentylatory chodzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
First Ever Opublikowano Niedziela o 23:39 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 23:39 ASUS TUF GAMING B650-PLUS posiada opcje BIOS Flashback, więc zaktualizuj go w pierwszej kolejności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu Rozumiem, że udało się, w niedzielę przed północą, załatwić myszkę i klawiaturę? Powoli zahacza to, o co raz szersze granice absurdu... Do tego kolejny temat, w prawie tej samej sprawie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakk87 Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) a jakie źródło masz w monitorze ustawione? 😁 Edytowane 12 godzin temu przez zakk87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu Z nikąd pomocy, fachowcy krzyczą po 1300zl za złożenie a samemu to jak widać. Ciężkie czasy nastały kiedy filmów z youtuba jest tak dużo że można znaleźć niemal identyczna konfigurację łącznie z testami obudowy i 90% zochowanymi standardami. https://youtu.be/5ItUJ3PbzCM Podaj podzespoły, porób nam zdjęcia (jak ci się nie zmieszczą to daj na hosting) i może pomożemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu ojej jak mnie przykro, xDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...