Lolek199212 Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu Witam mam pytanie posiadam taki zestaw Ryzen 7 5800x Rx 7800 xt 32gb ram (4 kości x8gb od corsair 3200mhz) płyta główna msi b550 gaming plus obudowa gigabyte c200 glass chłodzenie aio arctic liquid freezer iii 240 + 3 wentylatory na przodzie monitor 1440 hz Zasilacz 750w zaktualizowane do najnowszego biosu (Gram w rozdziałce 1440p) mianowicie chodzi mi o to że większość gier ma mikro przyciecia ( niski 1% low fps ) przycinają się na ustawieniach wysokich gdzie dla porównania oglądałem benchmarki na yt i nie widzialem czegos takiego u innych osób , chcialbym sie dowiedziec co moze byc przyczyną czegoś takiego . dodam że temperatury w grach to nawet 85-87 stopni < czy to normalne ? w spoczynku 45-48 stopni . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu moga sie zdazyć jakeś dziwne rzeczy na radeonie w dx11 Sprawdz sobie 3dmarkiem time spy czy w normie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek199212 Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Dzięki zobaczę , a co do temp myślisz że ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Temperatura jest spora ,sprawdź czy trzyma maks zegar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek199212 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Ogólnie na tym procku skacze mi temperatura są gry gdzie mam 76 stopni np a w niektórych powyżej 80. Rozumiem że Procek jest "ciepły" ale nie raczej tak być nie powinno , chyba że to wina budy ? Niema pomysłu dlaczego tak jest To była max temperatura na teście cinebenchem , niestety nie mam jak za bardzo teraz nic sprawdzić gdyż niema dostępu do pc , będę miał go dopiero za 2 tyg przy sobie , a chciałbym się dowiedzieć co może być przyczyną tych temperatur , gdzieś wyczytałem że to normalne na tym procesorze , ale sprawdzając różne benchmarki na YT z tym zestawieniem ludzie mają max w grach w okolicach 73stopni Edytowane 2 godziny temu przez Lolek199212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu ... PPT limit masz 1000W? 🤣 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek199212 Opublikowano 2 minuty temu Zgłoś Opublikowano 2 minuty temu Na to wychodzi , ogólnie sam składałem pc pierwszy raz , nie skłamię jak napisze że jestem zielony , jeśli mógłby ktoś pomóc , poradzić jak to wszystko ogarnąć będę bardzo wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...