zarazq Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Podczas startu kompa na ekranie monitora wywala mi komunikat No imput signal. Na pewno nie jest to wina karty graficznej (wkladalem nowa -dzialajaca- i nadal nie idzie) ani monitora (tez podlaczalem inny)... komp sie odpala, dziala sieciowka itp. a nie chce ruszyc jesli macie jakies porady to piszcie. Z gory thx. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Pożycz od kogoś kartę VGA na PCI (czyli zabytek). Jeśli wtedy też sie nie odpali, to masz cos uszkodzone w kompie ;) ale to nie nowina :( Jeśli się odpali na karcie PCI, to uszkodzone zasilanie AGP. Mocno kręciłeś grafę? I wyjście awaryjne - zanies monitor do kolegi i zobacz czy u niego startuje. Jeśli nie startuje, to pożycz monitor i sprawdź jak będzie działał z twoim kompem. Ale sie nanosisz .... Pozdr AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarazq Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Z monitorem wszystko jest ok - sprawdzilem. zrobie jak mowisz poszukam starej karty :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 moze zaslabo wciskales karte w AGP, ja trzeba bardzo mocno wciskac. na nowych plytach to nie problem bo zatrzaski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 sprawdz kabel do monitora, u mnie tez mialem takie zonki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarazq Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 hmm... nawet nie wiem co bylo tego powodem... zostawilem kompa bo nagrywalem plytke, przychodze a tu komp sie zawiesil no to ja reset i.... No signal imput :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 A że tak głupio zapytam: zasilacz sprawny? "Clear Cmos" zrobiony? Pamięci sprawdzone? Ogólnie rzecz biorąc to taki efekt (No signal ...) może powodować uszkodzenie monitora (ale to juz sprawdziłeś?), karty graficznej (i co, chodzi na PCI?) lub płyty głównej (zasilanie AGP, BIOS, procesor - i wiele innych). Na odległość nie jestem w stanie tego sprawdzić :( Pozdr AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...