Pospo Opublikowano 6 Maja Zgłoś Opublikowano 6 Maja (edytowane) Prosze o pomoc w wycenie pc: procesor: i5 5675c, ram: 2x4gb kingston hyperX 2400mhz cl 11, płyta msi z97-g43, nowy zasilacz seasonic b12 550 wat, nowy dysk ssd 1tb samsung 870 evo, Chłodzenie do procesoraSilentiumPC Fortis 3 HE1425 Malik Customs Limited Edition, Obudowa ATX/BTXSilentiumPC Gladius M35 Pure Black (tu jest problem, bo jest zepsuty jeden port usb w przednim panelu, oraz przycisk zasilania, działa ale trzeba z wyczuciem), karta graficzna zotac gtx 1060 6GB z jednym wentylatorem, 2 tasmy led silentium pc złącze pci (sterownik), karta sieciowa wi-fi 6 Asus PCE-AX1800 sam ssd kosztuje 380zł, nowy zasilacz 250zł, i teraz pytanie ile moge za niego wziąc? moge tez obnizyc cene poprostu dajac dysk goodram iridium pro 240gb a 1tb sobie zostawić Edytowane 6 Maja przez Pospo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano 6 Maja Zgłoś Opublikowano 6 Maja i5 dosyc ciekawy ale max 150-200 zł Ram max 70 zł Płytka ok 150 zł Zasilacz jeśli faktycznie nowy to z 2 reki i tak ok 200 zł Dysk ssd 1TB 300 zł max Fortis 3 ok 100 zł Obudowa uszkodzona wiec nie wiem 30 zł bym dał max GPU głośny 1060 ok 300 zł Karta wifi - w nowych plytkach czesto nie potrzebna wiec max 80 zł ledy 20 zł łącznie 1450 - za taka cene bym to wystawil z rozpiska czesci i sprzedawal po częściach. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 6 Maja Zgłoś Opublikowano 6 Maja Witam pierwsza sprawa to , rynek sprzętu używanego jest nasycony sprzętem , chcesz sprzedać trzeba zachęcić ceną , a kompiuter to raczej nadaje sie do ogrywania ale w starsze tytuły wiec więcej uzyskasz sprzedając osobno , jak wystawisz to sam zobaczysz jakie będzie zainteresowanie czy to w całości czy na części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pospo Opublikowano 6 Maja Zgłoś Opublikowano 6 Maja dzięki za odpowiedzi, widziałem komputer podobny do mojego, ale bez karty graficznej, dysku ssd, za 700zł, pomyśle zeby zostawić sobie 1tb, dac 240gb i sprzedać to w całości za 1000zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano 6 Maja Zgłoś Opublikowano 6 Maja 6 minut temu, Pospo napisał(a): dzięki za odpowiedzi, widziałem komputer podobny do mojego, ale bez karty graficznej, dysku ssd, za 700zł, pomyśle zeby zostawić sobie 1tb, dac 240gb i sprzedać to w całości za 1000zł dobry pomysl powodzenia 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...