Skocz do zawartości
melania1929

Potrzebuję pomocy z komputerem

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję pomocy, na komputerach znam się tyle co umiem mówić po chińsku. Nie znam się totalnie a myślę nad zakupem nowego komputera. Chciałabym aby służył mi muzyki, obróbki zdjęć, zaawansowanych gier, są to moje priorytety. 

PROCESOR: intel core i9 

PAMIĘĆ RAM: 128 GB

SYSTEM: Windows 11 PRO

CHŁODZENIE: MSI MEG Core Liquid S360 3x120mm

karta graficzna:. NVIDIA GeForce RTX 4080 SUPER/AMD Radeon RX 7900 XTX

to udało mi się ustalić, nie wiem co jeszcze do tego dobrać a co zmienić i jeżeli chodzi o skręcanie to znam osobę która może mi to zrobić więc o to się nie martwię. Czy to do siebie pasuje? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

każdemu według potrzeb , zestaw PC składa sie średnio z 8 podzespołów podstawowych, czy dobrze przeanalizowałeś czy wybrany CPU + GPU spełni twoje oczekiwania ? 

5 godzin temu, melania1929 napisał(a):

jeżeli chodzi o skręcanie to znam osobę która może mi to zrobić więc o to się nie martwię.

to dlaczego szczegółów nie ustalisz z ta osoba ? , a potem ewentualnie założyć temat: będę PC wykorzystywał do 1.2.3. , w tym będę korzystał z programów 1.2.3. ,czy zaproponowany zestaw jest ok czy coś zmienić. 

wisz jak już masz wydać worek pieniędzy to może warto było by sie zainteresować tematem, na co będą wydane.     

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi