sobiepan92 Opublikowano 27 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2025 Cześć, tak jak w temacie mam ww problem. Mam płytę Gigabyte Z790 AORUS ELITE AX DDR5 LGA1700, chłodzenie Arctic Liquid Freezer III Pro 360 i obudowę Phanteks Eclipse P600S Silent. Nie wiem jak podłączyć wiatraki z obudowy i AIO do płyty. AIO planuje wsadzić do wtyczki cpu_fan ale wiatraki od obudowy mają naklejkę żeby podłączyć pod to samo gniazdo. Proszę o wskazówkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasiastyTej Opublikowano 27 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2025 AIO napewno pod cpu_fan a wentylatory od obudowy do sys_fan1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan92 Opublikowano 27 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2025 (edytowane) tylko, że kabel nie dostanie 😕 przedłóżka? Edytowane 27 Maja 2025 przez sobiepan92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak_PL_GDA Opublikowano 27 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2025 Przecież tam na stronie jest instrukcja FILM jak to zrobić. https://www.arctic.de/en/Liquid-Freezer-III-Pro-360/ACFRE00180A PROŚCIEJ już chyba się tego nie da wytłumaczyć!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...