Gość Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Hej Mam problem z natury co zrobić by było najlepiej. Syn ma plyte Msi b450 gaming plus max w którym siedzi R5 1600 AF.Teraz kupiłem w gorącym strzale r7 5800x. Pomyślałem,że 2 synowi złożę komp (bo już są wojny o komp.).wlasnie z 1600af(albo kupic r5 3600,problem polega czy kupic nową płyte do r7 czy zostawić obecną, a kupic coś do R5. Podobnie rzecz ma sie z Gpu obecnie jest 1660 Super.Jakieś pomysły?co do budżetu im taniej tym lepiej,ale by było dobrze😂 Edytowane 8 Czerwca przez Genzo82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amoros Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca Hej. Jak po taniości,to zostajesz na AM 4,możesz kupić płytę np na chipsecie B550,obsłuży procesor, DDR4 oraz kartę graficzną GTX 1660S. Drożej,zesdtaw też na dłuższy okres czasu to polecane zestawy za 1500zeta,chyba że za drogo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...