finalcell Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Jak odpalam 3dmarka to to robi mi maxymalną beczke na iiymabie 1413 i geforce 3 ti200 odświeżanie i odświerzanie jest takie jak cza 85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 :?: :?: :?: :?: 8O - sorry, ale nic nie skapowałem z tego postu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 :?: :?: :?: :?: 8O - sorry, ale nic nie skapowałem z tego postu :lol: ja tez :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 eee?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Ciekawe czy dowiemy sie o co tu chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 heh? :? :lol: ja tam dopiero wstalem wiec jakby co mam usprawiedliwienie ,ze nie rozumiem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Jak odpalam 3dmarka to to robi mi maxymalną beczke na iiymabie 1413 i geforce 3 ti200 odświeżanie i odświerzanie jest takie jak cza 85moze z ta beczka chodzi o to, ze... a) 3dmark nie odpala tak jak "cza" B) moze ten monitor "iiyamba 1413" to beczka - crt (ale i tak - o co chodzi?) c) moze jakis problem z geforce 3 ti200 a tak poza tym zero pomyslow o co dokladniej tu chodzi.. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 :lol: ja mniej wiecej wiem o co biega ale niezmienia to faktu ze i tak finalcell napisal to zajeb***** :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Beczka powstaje, gdy obraz nie jest prostopadły po bokach, ale kólisty - pada ustawienie w OSD obrazu i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 He odpalam 3d marka i zamiast prosokątnego obrazu robi sie beczka rozumiecie i tylko w 3d marku a jak wychodze jest dobrze i nie wiem co jest nie tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 A moze odpalasz 3dmarka w innej rozdzielczosci niz Pulpit ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 ta sama i tylko w benchamrku w demo i game nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Może jest jakaś drobna różnica w odświerzaniu i trzeba dla tych ustawień"wyprostować" obraz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 też zrobiłem na stałe przypisałem 85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 w START > URUCHOM wpisz DXDIAG i w zakładce WIĘCEJ POMOCY w ZASTĄP > WARTOŚĆ ZASTĘPCZA wpisz odśweżanie twojego mionitora na stałe np 85 hz.Tylko ze wtedy w innych rozdzielczosciach w D3D bedzie zawsze taka jak wpisałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 pisałem że na stałe w ten sposób ustawiłem wyrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...