santi_vergil Opublikowano Poniedziałek o 07:47 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 07:47 Hej, jak w temacie szukam monitora oled stricte do gier singleplayer 1440p odświeżanie nie musi przekraczać 140 hz (i tak nie gram na takim klatkazu) kwota w jakiej chce się zmieścić to około 2500 zł. Jesteście w stanie coś polecić? Dzięki za opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano Środa o 15:58 Zgłoś Opublikowano Środa o 15:58 Witam ten temat dopiero raczkuje , ktoś ma monitor dłużej jak 2 lata ? wszyscy zachwycają sie kolorami szybkością matrycy czy głęboką czernią a jak to będzie z wypalaniem sie matrycy , np. pasek start w systemie jest zazwyczaj cały czas w jednym miejscu w takim budżecie ( fajnie że już można kupić oleda ) ja chciał bym usiąść na chwile przed zakupem i zobaczyć czy inwestycja faktycznie jest warta tych pieniędzy np. AOC Agon Pro QD-OLED AG276QZD2 Philips Evnia OLED 27M2N8500/00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano Środa o 16:56 Zgłoś Opublikowano Środa o 16:56 Też się powoli czaję na jakiegoś oleda i mam różne dylematy, zwłaszcza, że już nie gram, więc nie wiem czy warto. Ale cztery lata temu kupiłem lapka z oledem: ASUS VivoBook PRO 15 OLED R5-5600H/16GB/512/Win10 - i wszystko działa jak złoto. Więc tak sobie myślę, że może od asusa nie będzie tych mitycznych problemów, hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...