kloper Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Witam . Wie ktos moze skad sciagnoc lub ewentualnie jak to zapisac, a chodzi mi o dzwonek popularnej teraz piosenki co w refrenie leci "I ve got a power" chociazby z Bruce Wszechmogącego w reklamce leci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Witam . Wie ktos moze skad sciagnoc lub ewentualnie jak to zapisac, a chodzi mi o dzwonek popularnej teraz piosenki co w refrenie leci "I ve got a power" chociazby z Bruce Wszechmogącego w reklamce leci.do wklepania czy do wgrania przez kabel/irde?? ja sobie znalazlem mida na emule i wgralem przez irde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Do wklepania bo nie mam kabla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...